Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti
2010 09 02

Orai: šaltis ir lietus užplūs ir Vakarų Lietuvą

Sinoptikė Alva Nagelytė, kalbėdama per Lietuvos radiją, prognozavo, kad artimiausiomis dienomis orai Lietuvoje išliks rudeniškai žvarbūs ir lietingi.
Antradienio liūtis Kaune
Antradienio liūtis Kaune. / Aliaus Koroliovo nuotr.

Ketvirtadienį nuo ryto smarkiai lijo rytinėje Lietuvos dalyje, termometras Vilniuje rodė apie 9 laipsnius šilumos. Sinoptikė prognozavo, kad Rytų Lietuvoje dieną gali atšilti iki 12 laipsnių, o pajūryje net iki 16–17. Tačiau ryte taip šilta dar nebuvo.

Kita vertus, anot sinoptikės, šaltas oras ir lietus pamažu plis ir į vakarinę Lietuvos dalį. Tačiau ten lietūs bus daugiau trumpalaikiai. Beje, dėl įšilusios jūros, ateinant šaltoms oro masėms, didelė liūčių tikimybė.

Tokie orai numatomi iki pat savaitgalio. Šeštadienį lietaus intensyvumas gerokai sumažės. Tačiau savaitgalis džiugins ne tik skaidresniais orais – sekmadienio naktį oro temperatūra gali nukristi žemiau 5 laipsnių padalos.

15min.lt nori nuraminti savo skaitytojus, kad kitą savaitę orai pagerės.O bobų vasaros tikimybė didžiausia trečiąjį mėnesio dešimtadienį.

15min.lt orų žemėlapis 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius