Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Dymovskis į Maskvą atvežė kompromituojančią medžiagą (video)

Novorosijsko milicijos majoras Aleksejus Dymovskis antradienį surengė spaudos konferenciją Rusijos sostinėje ir pareiškė, kad su savimi atsivežė kompromituojančios medžiagos.
Aleksejus Dymovskis
Aleksejus Dymovskis per spaudos konferenciją demonstravo diktofoną, kuriame, pasak jo, yra užfiksuoti jo pareiškimų įrodymai. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša naujienų agentūra „Interfax“, A.Dymovskis žurnalistams pareiškė, kad ketina susitikti su Vidaus reikalų ministerijos vidaus saugumo departamento atstovais ir pateikti jiems 150 valandų trukmės jo darytų garso įrašų, kurie kompromituoja Novorosijsko vidaus reikalų valdybos vadovybę. A.Dymovskis taip pat atmetė kaltinimus, kad jis pasodino nekaltą žmogų mainais į jam suteiktą majoro laipsnį.

A.Dymovskiui taip pat teko paneigti žiniasklaidoje pasirodžiusias prielaidas, kad už jo vaizdo įrašų, kuriuose jis viešai kreipėsi į premjerą Vladimirą Putiną, stovi kokios nors iš užsienio finansuojamos organizacijos.

Savo poelgį majoras motyvavo „visų milicijos darbuotojų, kurie yra engiami ir patiria šiurkštų  vadovybės elgesį, jaučiam nuoskauda“. A.Dymovskis pridūrė, kad tikisi asmeniškai susitikti su V.Putinu. „Aš laukiu kokios nors Vladimiro Vladimirovičiaus reakcijos, kokių nors pokyčių pačioje sistemoje“, – pareiškė milicininkas.

A.Dymovskio kreipimasis į Rusijos premjerą internete buvo paskelbtas lapkričio 5 dieną ir sukėlė didžiulį visuomeninį rezonansą. Majoras tikino, kad Novorosijsko milicijos įstaigoje su darbuotojais elgiamasi neteisingai, jie verčiami dirbti laisvadieniais ir tirti neegzistuojančius nusikaltimus. A.Dymovskis paprašė V.Putino audiencijos, per kurią pažadėjo papasakoti jam apie visus pažeidimus ir korupciją, su kuria susidūrė.

Krasnodaro krašto vyriausioji vidaus reikalų valdyba dėl A.Dymovskio pareiškimų atliko tarnybinį patikrinimą, po kurio majoras buvo atleistas iš tarnybos už šmeižtą. Kaip praneša „RIA Novosti“, krašto milicijos vadovas Sergejus Kučerukas pareiškė, kad nepasitvirtino nė vienas A.Dymovskio pareiškime minimas faktas, o pats majoras veikia vedamas „asmeninių, merkantilinių interesų“. „Prašalaičius, avantiūristus, tuos, kurie siekia savo tikslų, mes negailestingai mesime iš organų“, – pareiškė S.Kučerukas.

Pasak S.Kučeruko, A.Dymovskiui gali būti iškelta baudžiamoji byla dėl šmeižto. Pats A.Dymovskis per spaudos konferenciją pareiškė, kad baudžiamoji byla jau iškelta. „Aš tam buvau pasirengęs“, – sakė majoras.

A.Dymovskio pareiškimai internete:

VIDEO: Видеообращение майора милиции к Путину (#1)
VIDEO: Видеообращение майора милиции к Путину (#2)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius