-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Italijoje suimtas naujas „Jozefas Fritzlis“ (atnaujinta 21.03 val.)

Italijoje suimtas 63-ejų metų Turino gyvenojas, kuris, tyrimo duomenimis, 25 metus laikė užrakinęs ir žagino savo dukterį.
Temos: 2 Prievarta Italija

Kaip praneša AFP, tuo pat metu buvo sulaikytas ir 40-metis įtariamojo sūnus, kuris taip pat apkaltintas žaginęs savo keturias dukteris. Visos penkios nukentėjusiosios dabar yra psichologų globoje.

Visgi Lorai vieną kartą buvo pavykę pasprukti ir pranešti policijai apie tai, kas vyksta, tačiau tėvas sugebėjo pareigūnus įtikinti, kad ji psichiškai nestabili.Teisėsaugos institucijos susidomėjo šios šeimos gyvenimu po to, kai 34-erių metų moteris, žiniasklaidos įvardijama Loros pseudonimu, praėjusių metų spalį policijai apskundė savo brolį. Lora pareiškė, kad brolis išprievartavo ją ir dvi savaites laikė užrakintą po to, kai ji pabėgo pas jį nuo savo tėvo.

Tyrimo metu paaiškėjo, kad tėvas 25 metus prievartavo Lorą ir draudė jai išeiti iš namų be leidimo. Didžiąją gyvenimo dalį moteris praleido užrakinta tamsiame kambaryje. Ji metė mokyklą trylikos metų. Jos brolis, kurstomas tėvo, pradėjo prievartauti savo keturias dukteris, kurioms dabar yra šešeri, aštuoneri, dvylika ir dvidešimt metų. Jis taip pat mergaitėms rodydavo pornografinius filmus.

„Sky News“ papildo, kad Lorą tėvas uždarė, kai jai tebuvo devyni. Visgi jai vieną kartą buvo pavykę pasprukti ir pranešti policijai apie tai, kas vyksta, tačiau tėvas sugebėjo pareigūnus įtikinti, kad ji psichiškai nestabili. Dėl to jai dar 15 metų teko kęsti prievartą. Moteris buvo priversta gyventi kambaryje uždengtais langais ir be elektros. Išleidžiama iš kambario ji buvo tik prižiūrima tėvo.

Italijos spauda jau sulygino suimtuosius su austrų maniaku J.Fritzliu, kuris neseniai buvo nuteistas kalėti iki gyvos galvos. J.Fritzlis 24 metus laikė savo dukrą Elisabeth užrakintą savo namo rūsyje. Jis reguliariai prievartavo ją. Moteris nuo savo tėvo pagimdė septynis vaikus. Vienas kūdikis mirė netrukus po gimimo, trys gyveno su motina rūsyje, o tris J.Fritzlis pasiėmė į namą. Sutuoktinei nusikaltėlis paaiškino, kad Elisabeth pabėgo su sektantais ir kartais slapčiomis sugrįždavo palikti savo vaikus prie tėvų namų durų.

2008 metų rudenį panaši baudžiamoji byla pradėta tirti Lenkijoje. Tyrimas nustatė, kad čia vienas vyras šešerius metus laikė užrakinęs ir prievartavo savo dukterį, kuri nuo jo pagimdė du vaikus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius