Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

JAV respublikonų debatų farsas: Donaldas Trumpas gynė savo penio dydį

Detroite ketvirtadienį vykę JAV respublikonų debatai ir vėl pasižymėjo asmeninėmis atakomis, o ne politinių pažiūrų aptarimu. Donaldas Trumpas netgi pasinaudojo galimybe ir viešai prabilo apie savo genitalijų dydį.
JAV „superantradienio“ rinkimų maratonas
JAV „superantradienio“ rinkimų maratonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Po praėjusią savaitę konkurento, Floridos senatoriaus Marco Rubio pažertų juokelių dėl  jo „mažyčių rankyčių“ Donaldas Trumpas nusprendė atsakyti debatų metu.

VIDEO: Donald Trump Defends His Penis Size

„Pažiūrėkit į šitas rankas, ar tai mažos rankos?“, – retoriškai klausė D.Trumpas, atsakydamas į M.Rubio raginimą pereiti nuo asmeninių įžeidinėjimų prie politikos aptarinėjimo.

„Jis sakė, kad jei mano rankos yra mažos, tai ir šis tas kita yra mažas. Aš užtikrinu jus, kad ten nėra jokių problemų. Aš užtikrinu“, – rimtu veidu tikino milijardierius.

M.Rubio teigimu, jo pasityčiojimas iš D.Trumpo rankų buvo atsakas į konkurento įžeidinėjimus ir prasivardžiavimą „Mažuoju Marco“.

„Jis visada vadina mane mažuoju Marco. Aš pripažįstu, kad jis aukštesnis už mane. Jo ūgis maždaug 1 metras 90 centimetrų, tad man keista, kad jo rankos kaip trisdešimt centimetrų mažesnio žmogaus“, – šaipėsi M.Rubio Virdžinijos valstijoje.

„Žinote, ką žmonės sako apie vyrus su mažomis rankomis?“, – publiką toliau juokino M.Rubio. „Jais negalima pasitikėti“, – sarkastiškai išpuolį užbaigė jis.

Daugelis ekspertų pripažįsta, kad ir šiuose debatuose didžiausias dėmesys teko D.Trumpui, o jo asmenybės aptarinėjimas užgožė politinius klausimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius