Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oregono šaulys vieną studentą gyvą paliko tam, kad šis perduotų žinią policijai

Oregono koledže 9 žmones nušovęs ir dar 9 sužeidęs Chrisas Harperis-Merceris pasirinko vieną studentą, kurį nusprendė palikti gyvą – jam pasakė perduoti žinutę pareigūnams, teigia vienos iš sužeistųjų motina.
Chrisas Harperis-Merceris
Chrisas Harperis-Merceris

Ch.Harperis-Merceris po žudynių pats nusišovė, kai kilo susišaudymas su atvykusia policija. Pareigūnai oficialiai neatskleidžia, ar jie gavo laišką iš šaulio, apie kurį prabilo vienos aukų motina, rašo „The Telegraph“. Tačiau policijos teigimu, šeštadienį buvo rastas Ch.Harperio Mercerio kelių puslapių „manifestas“.

Bonnie Schaan, per šaudynes sužeistos 16-metės Cheyeanne Fitzgerald motina, prie ligoninės kalbėdama su žurnalistais jiems perdavė, ką jai papasakojo dukra. 

Merginos teigimu, klasėje šaudyti pradėjęs Ch.Harperis-Merceris vienam studentui įteikė laišką ir liepė jam eiti į patalpos kampą. Šaulys pareiškė, kad šis studentas „bus laimingasis“. 16-metė mergina buvo rimtai sužeista – jai per operaciją teko pašalinti insktą.

Tai, kad Ch.Harperis-Merceris vienam studentui perdavė laišką, teigia ir kitos sužeistos merginos senelė. 18-metė Anastasia Boylan apsimetė negyva, kai šaulys laidė kulkas klasėje. Ji mano, kad tik taip ir išgyveno, sakė jos senelė Janet Willis.

Senelės teigimu, verkianti anūkė ligoninėje jai pasakojo mačiusi, kaip nušaunamas jos dėstytojas. Ji taip pat sakė, kad vienam studentui Ch.Harperis-Merceris liepė atsistoti kampe, jam davė kažkokį siuntinį, kurį nurodė perduoti pareigūnams.

Pareigūnas, kuris žiniasklaidai atskleidė apie manifesto suradimą, nesakė, kas jame parašyta. Jis tik pridūrė, kad jame mėginta perduoti žinutę policijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius