-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paryžiuje uždraustas filmo apie Chanel plakatas su rūkančia Tautou

Filmo apie Coco Chanel plakatas, kuriame yra cigaretę rūkančios Audrey Tautou atvaizdas, papiktino Prancūzijos reklamos prižiūrėtojus ir jie uždraudė šiuos plakatus visoje Paryžiaus transporto sistemoje.
A.Tautou
A.Tautou / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

A.Tautou naujame filme „Coco prieš Chanel“ (Coco avant Chanel) vaidina legendinę mados dizainerę, kuri mirė 1971-aisiais, būdama 87 metų. Prieš šio filmo premjerą Prancūzijos sostinės autobusuose ir traukiniuose buvo iškabinti jo plakatai, kuriuose A.Tautou įamžinta gulinti lovoje ir laikanti cigaretę.

C.Chanel garsėjo tuo, kad per dieną surūkydavo 50 cigarečių.

Tačiau transporto administracija ir sveikatos apsaugos ministras Claude'as Evinas sukritikavo plakatus ir pavadino juos nesveikais bei netinkamais. Prancūzijoje uždrausta rūkyti viešose vietose.

Nepatenkinti filmo bosai, kurie tvirtina, kad minimas atvaizdas perteikia tikrąją pirmosios prancūzų mados dukters esmę, plakatus pakeitė.

Filmo studijos „Warner France“ atstovas sakė: „Mums tikrasis plakatas yra tas, kuriame Coco Chanel rūko natūralia poza, perteikiančia jos stiprią asmenybę ir modernumą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius