-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukraina norėtų dalyvauti kuriant bendrą Rusijos ir JAV PRG

Ukraina neatmeta galimybės dalyvauti priešraketinės gynybos (PRG) sistemoje, kurią kuriant potencialiai gali bendradarbiauti Rusija ir JAV, pareiškė šalies užsienio reikalų ministras Kostiantynas Hryščenka.
PRG
PRG / BFL nuotr.

„Pirmiausia mes turime suvokti JAV ir Rusijos derybų dėl to, kada, kur ir kokiais tikslais ji (PRG sistema) bus sukurta logiką“, – pirmadienį Carnegie centre Vašingtone sakė K.Hryščenka.

Jis priminė, kad Ukrainoje yra du objektai, kurie gali būti panaudoti PRG poreikiams – vienas Sevastopolyje ir vienas Mukačeve.

„Jeigu jie gali būti panaudoti kolektyvinei arba, kaip aš suprantu JAV ir Rusijos terminologijos skirtumus, bendrai PRG sistemai, mes džiaugsimės, galėdami joje dalyvauti“, – sakė K.Hryščenka.

„Esame pasirengę teigiamai dalyvauti šioje diskusijoje, bet dažnai siūlymas padėti dviejų vedamos deryboms ne visada sveikinamas. Kai jie bus pasirengę jį priimti, mes būsime pasirengę dalyvauti“, – pažymėjo jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius