Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vladimiro Putino ir žmonos skyrybos: ar dėl jų kalta gimnastė?

Kai Vladimiras Putinas ketvirtadienį paskelbė, jog skiriasi su žmona Liudmila, mažai kas nustebo, skelbia „The Telegraph“.
Alina Kabaeva
Alina Kabajeva / Reuters/Scanpix nuotr.

60-metis Rusijos prezidentas nuolat neigė gandus, kad jo santuoką kamuoja problemos. Tačiau tai, kad 55-erių Liudmila Putina pastaraisiais metais viešumoje pasirodydavo retai, pakurstė spekuliacijas, kad pora gyvena skirtingus gyvenimus.

Nors jos buvęs sutuoktinis žiniasklaidoje figūruoja nuolat, Liudmila pernai buvo nufotografuota tik du kartus. Buvusi „Aeroflot“ stiuardesė, kaip kalbėta, gyvena toli nuo Kremliaus, apie 4 mln. litų vertės valstybei priklausančioje viloje netoli sienos su Estija. Pasigirdo ir gandų, kad dabar moteris ketina grįžti į gimtąjį Kaliningradą.

Poros dukterų, 27-erių Katios ir 28-erių Mašos nuotraukos, niekada nebuvo publikuotos.

Paskelbę apie skyrybas sutuoktiniai teigė liksiantys draugais, savo šiltus santykius jie pademonstravo ketvirtadienį apsilankydami teatre. Tiesa, ir apie pačias skyrybas paskelbta po pirmosios spektaklio dalies, antrąją dalį V.Putinas stebėjo jau be vestuvinio žiedo.

Sklando gandai, kad prie V.Putino nuolat sukiojasi kitos moterys. Labiausiai paplitusi žinia, jog jis užmezgė romaną su Rusijos olimpine čempione, gimnaste Alina Kabajeva. Gegužę jai sukako 30 metų. Tai viena talentingiausių šalies gimnasčių, laimėjusi du olimpinius medalius, vieną jų Atėnuose, pelniusi 14 pasaulio čempionatų medalių.

„Prie mano vis didėjančios šeimos Maskvoje prisijungė mažasis sūnėnas Arsenijus. Visi, žinoma, mano, kad jis mano sūnus“, – sakė ji.

2007-ais, pasitraukusi iš sporto, A.Kabajeva pasuko politikos link. Ji tapo V.Putino „Vieningosios Rusijos“ partijos nare, pateko į Dūmą.

2008 metais Rusijos laikraštis „Moskovsky Korrespondent“ tvirtino, kad ji ketina ištekėti už šalies vadovo. Pats V.Putinas, tuomet dalyvavęs spaudos konferencijoje su Italijos premjeru Silvio Berlusconi, tokius gandus neigė. „Nėra nė žodžio tiesos“, – teigė jis, o jo atstovas šiuos gandus pavadino niekais.

Tačiau gandai nenutilo. Pranešama, jog buvusi sportininkė su V.Putinu susilaukė dviejų atžalų, nors dar 2011 metų sausį, interviu Rusijos „Vogue“, ji neigė turinti vaikų.

„Prie mano vis gausėjančios šeimos Maskvoje prisijungė mažasis sūnėnas Arsenijus. Visi, žinoma, mano, kad jis mano sūnus“, – sakė ji.

Interviu padidino spekuliacijas apie ryškėjantį moters vaidmenį Rusijoje.

Šių metų sausį žiniasklaidoje pasklido žinia, kad moteris pagimdė antrą vaiką ir kad atžalų tėvas, V.Putinas, jauną mylimąją įkurdino Juodosios jūros pakrantėje, Sočyje.

V.Putinas, kaip visuomet, tiesiog tyli.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius