-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja „Youtube“ žvaigždė: paršiukas išgelbėjo skęstantį ožiuką

Nemalonūs ir savanaudžiai žmonės vadinami kiaulėmis, bet ar tikrai kiaulės nusipelnė būti nuolat pašiepiamos? Internautus sužavėjo vaizdo medžiaga, kurioje matyti, kaip nedidelis paršiukas išgelbėjo skęstantį ožiuką.
Paršelis atskubėjo į pagalbą ožiukui.
Paršelis atskubėjo į pagalbą ožiukui. / Kadras iš „YouTube“

„Kiaulė vaikų zoologijos sode išgelbėja ožiuką, kurio koja buvo įstrigusi po vandeniu. Paprasčiausiai nuostabu“, – rašo vaizdo medžiagą į „Youtube“ įkėlęs vartotojas „jebdogrpm“.

Daugelis „Youtube“ lankytojų žavėjosi paršiuko elgesiu, vadino herojišku, kiti net laidė užuominas apie Kiaulę-vorą iš animacinio filmo „Simpsonai“. Vienas internautas net parašė poemą, skirtą gyvybę išgelbėjusiai kiaulei.

Kaip ir visada, ne visi buvo patenkinti vaizdeliu. Dalis „Youtube“ lankytojų kritikavo operatorių, piktindamiesi, kad jis nieko nedarė, kai mažytis ožiukas bandė ištrūkti. Tačiau operatorių užstojo vartotojas „xZaCloudx“:

„Baikit rėkti ant filmavusiojo, žmonės. Gali būti labai sudėtinga perlipti tvorą, o ir jis galėtų patekti į didelę bėdą dėl to. Štai kodėl jis mėgino kviesti pagalbą – tai geriau nei nieko. Be to, ožiuko galva vis dar buvo pakankamai aukštai virš vandens, todėl situacija nebuvo TOKIA dramatiška“.

VIDEO: Filmukas, kaip paršelis išgelbsti ožiuką, sulaukė didelio populiarumo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius