Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vyriškį užpuolė lapė plėšikė

Didžiojoje Britanijoje vyriškiui teko akis į akį susidurti su plėšikaujančia lape. Kaip skelbia „The Sun“, vyrą lapė užuolė einantį iš maisto prekių parduotuvės. Gyvūnas privertė atiduoti nusipirktą duoną.
Lapė
Lapė / lumpydogg/sxc.hu nuotr.

Orpingtono miesto gyventojas Sabas Bakeris žurnalistams papasakojo, kad vos jam išėjus iš prekybos centro, prie jo pristojo rudoji. Vyras bandė nubaidyti lapę, bet gyvūnas buvo nusiteikęs nuožmiai – pabandė iš rankos išplėšti maišelį su pirkiniais.

Pamatęs, kad lapė nusiteikusi rimtai, S.Bakeris bandė pabėgti, tačiau gyvūnas šoko vytis. Vyriškiui neliko nieko kita, kaip ištraukti iš maišelio nusipirktą duoną ir ją atiduoti. Gavusi maisto rudoji pabėgo.

„The Sun“ pažymi, kad nuo lapės nukentėjęs vyriškis sveria daugiau kaip 90 kilogramų.

Laukinių gyvūnų ekspertas žurnalistams teigė, kad tokie incidentai yra reti. Tiesa, jis pripažino, kad paskutiniu metu lapės darosi vis drąsesnės. Sutikus ryžtingai nusiteikusį gyvūną specialistas pataria garsiai šaukti. Jo teigimu, apsisaugoti nuo rudųjų plėšikių padėtų ir vandens pistoletas.

„The Daily Telegraph“ primena atvejus, kai lapės puolė žmones. Pernai spalį Londone lapė prasmuko į penkiamečio kambarį ir jam įkando. Toks pat atvejis įvyko 2010-aisiais, kai lapė namuose apkandžiojo du devynmečius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius