Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laimėk bendrą nuotrauką su festivalio „Be2gether“ žvaigždėm! (baigėsi)

Tokios unikalios galimybės tikriausiai dar neturėjote! Visi festivalio „Be2gether“ dalyviai sukluskite! Tik jūs galite laimėti bendrą nuotrauką su garsiausiais festivalio svečiais – grupe „Empire Of The Sun“!
Skaitytoja Patricija su grupės „Touch and Go“ muzikantu Jamesu Lynchu
Grupė „Empire Of The Sun“ / Asmeninio albumo nuotr.

Jei žadi dalyvauti „Be2gether“ festivalyje, atsiųsk nuotrauką, kurioje tu esi nufotografuotas su Lietuvos ar užsienio žvaigžde, ir bandyk laimėti dar vieną draugus priblokšiančią nuotrauką su „Empire Of The Sun“ duetu. Visos atsiųstos nuotraukos bus publikuojamos 15min.lt portale ir įspūdingiausią jų rinks patys skaitytojai!

Laimėtojas/a per festivalį „Be2gether“ bus pakviestas į užkulisius ir galės nusifotografuoti su „Empire Of The Sun“ muzikantais! Tokia nuotrauka tikrai suteiktų jūsų albumui neįkainojamos vertės!

Festivalis „Be2gether“ įvyks jau birželio 25-27 dienomis – paskubėkite!

P.S. Sveikiname skaitytoją Patriciją, atsiuntusią mums bendrą nuotrauką su grupės „Touch and Go“ muzikantu Jamesu Lynchu, kurį mergina pagavo tame pačiame „Be2gether“. Patricijai dovanojama galimybė nusifotografuoti kartu su šių metų festivalio žvaigždėmis – grupe „Empire Of The Sun“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius