Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 07 12

Ispanijoje – dar neregėtas triumfas, Olandijoje liejosi ašaros (video, nuotraukos)

Šalies futbolininkams iškovojus pergalę pasaulio čempionate Ispaniją sudrebino dar neregėta šventė. Bent 300 tūkstančių žmonių stebėjo tiesioginę mačo transliaciją sostinėje Madride pastatytame didžiuliame ekrane, o po pergalingo Andreso Iniestos įvarčio ėmė švęsti pergalę.
Ispanų sirgalių šėlsmas
Ispanų sirgalių šėlsmas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Mosuodami Ispanijos vėliavomis raudonais-geltonais marškinėliais vilkintys ispanai susivienijo ir pamiršę krizę bei politinius nesutarimus glėbesčiavosi bei sveikino vieni kitus.

Nuo šiaurinės Saragosos iki pietvakariuose įsikūrusios Sevilijos buvo galima girdėti „Viva Espana“ ir panašius šūksnius. Dangų nušvietė fejerverkai, o miestų aikštėse karaliavo futbolo gerbėjai.

„Jei Ispanija laimės, o aš esu tuo įsitikinęs, jau pažadėjau savo žmonai, kad šiąnakt pradėsime savo ketvirtą vaiką“, – dar prieš rungtynes teigė vienas iš aistruolių. Atrodo, ši pergalė prisidės ir prie gimstamumo augimo.

VIDEO: Raw Video: Fans Celebrate Spain's WCup Victory

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius