-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 05 26

Ispanijos futbolininkams – draudimas naudotis „Facebook“ ir „Twitter“

Ispanijos futbolo rinktinės treneris Vicente del Bosque uždraudė savo auklėtiniams pasaulio čempionato Pietų Afrikos Respublikoje metu naudotis socialiniais tinklalapiais, tokiais kaip „Facebook“ ir „Twitter“.
Lietuvos futbolo rinktinių direktorius R.Tautkus tikisi, jog Ispanija vasarą toli nukeliaus pasaulio čempionate ir tai jiems sutrukdys gerai pasirengti antrankos varžybų startui
Ispanijos rinktinės nariai pasaulio futbolo čempionato metu negalės naudotis socialiniais tinklapiais / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Europos čempionai pirmadienį susirinko Madrido priemiestyje esančioje treniruočių bazėje „Las Rozas“. Ten strategas jiems primygtinai rekomendavo vengti minėtų interneto tinklalapių, kol baigis pirmenybės.

Futbolininkai jau ne kartą yra įsivėlę į skandalingas istorijas, susijusias su „Twitter“.

Anglijos rinktinės puolėjas Darrenas Bentas prieš praėjusį sezoną užsitraukė Londono klubo „Tottenham“ vadovų nemalonę dėl komentarų, susijusių su persikėlimu į „Sunderland“.

Į nemalonią situaciją buvo įsivėlęs ir Madrido „Real“ žvaigždė Kaka. Brazilas uždraudė savo žmonai naudoti „Twitter“, kai Ispanijos žiniasklaida paviešino jos komentarus, kuriuose ji kritikuoja ekipos trenerį Manuelį Pellegrini. Moteris nebuvo patenkinta, kad jos vyras pernelyg dažnai sėdi ant atsarginių suolelio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius