Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 29

„Nike“ reklaminis filmukas su būriu futbolo įžymybių pagerino „YouTube“ rekordą (video)

Sporto aprangos gamintojos „Nike“ reklaminis filmukas „Write the Future“ svetainėje „YouTube“ buvo paskelbtas gegužės 17 d. Per savaitę jį peržiūrėjo 7,8 mln. interneto vartotojų, o gegužės 29 d. žiūrovų skaičius jau pasiekė 10,53 mln.
Viena nesėkmė gali pakeisti visą gyvenimą.
Viena nesėkmė gali pakeisti visą gyvenimą. / Kadras iš „YouTube“

„YouTube“ statistikos duomenimis, filmuką dažniausiai žiūri 18–44 metų vyrai.

Pabrėžtina, kad tai rekordinis žiūrovų skaičius, kurį per tokį trumpą laiką sutraukė naujas filmukas svetainėje „YouTube“. Ankstesnis rekordininkas buvo filmukas „Earl and Tiger“ su Tigeriu Woodsu, kurį per septynias dienas peržiūrėjo 6,3 mln. žmonių. Šis filmukas taip pat buvo sukurtas „Nike“ užsakymu.

3 minutes trunkantį „Write the Future“ sukūrė meksikiečių režisierius Alejandro Gonzalezas Inarritu, išgarsėjęs filmais „21 gramas“ ir „Babilonas“. „Nike“ filmuke, sukurtame specialiai prieš pasaulio futbolo čempionatą Pietų Afrikos Respublikoje, rodoma, kaip vienas žaidimo momentas gali visiems laikams pakeisti futbolininko likimą. 

Reklaminiame filmuke nusifilmavo tokios futbolo garsenybės kaip Cristiano Ronaldo, Didier Drogba, Wayne'as Roonie, Fabio Cannavaro, Franckas Ribery ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius