Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 10

Nyderlandai nugalės Ispaniją, pranašauja olandams palanki estų šimpanzė ir laukinė kiaulė

Lemiamose Pasaulio futbolo čempionato varžybose Nyderlandai nugalės Ispaniją, pranašauja rungtynių rezultatą nuspėjusi šimpanzė Estijos zoologijos sode.
Šimpanzės
Prognozuoti futbolo rezultatams pasitelkiama vis daugiau įvairių gyvūnų / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tačiau pranašystės tikslumui galėjo pakenkti tik tikėtinas beždžionėlės Pino šališkumas, nes ji pati yra gimusi Amsterdame, rašo Estijos bulvarinis laikraštis „Ohtuleht“.

Laikraštis kreipėsi į Talino zoologijos sodą, prašydamas patikrinti, ar ir kiti gyvūnai sutinka su Vokietijos aštuonkojo Paulio, kuris pasaulyje išgarsėjo savo spėjimais ir potencialia sekmadienio varžybų nugalėtoja pasirinko Ispaniją, pranašystėmis.

Nuo 1994 metų Talino zoologijos sode gyvenančiam iš Amsterdamo atkeliavusiam Pino buvo pasiūlyti du Olandijos ir Ispanijos vėliavomis papuošti maišeliai su užkandžiu.

Jis nedvejodamas pasirinko Nyderlandų raudonos, baltos ir mėlynos vėliavos spalvų maišelį, o Ispanijos raudonos ir geltonos spalvų pakuotė pasiliko nepaliesta.

Zoologijos sodo darbuotojai atliko ir antrą bandymą su Afrikos krūmynine kiaule (Potamochoerus porcus), kuri net 15 minučių dvejojo, kol pagaliau pasirinko Olandų vėliava pažymėtą maišelį su maistu.

Tačiau kiaulė, kurios šeriai yra rausvi, taip pat gali mus suklaidinti, mat jos vardas yra Apelsinas ir ji gali būti neabejinga olandų futbolo aistruolių pasirinktai oranžinei spalvai.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius