Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mino ir vilniečiams nemokamu koncertu primins apie beglobius gyvūnus

Kovo 13-ą dieną, šeštadienį, dainų autorius ir atlikėjas Mindaugas Marcinkevičius-Mino surengs jau penktąjį labdaros akcijos, skirtos padėti beglobiams gyvūnams, koncertą. Šį kartą Mino kartu su šokių grupe „Tina Dance“ ragins vilniečius pademonstruoti savo gailestingumą ir žmoniškumą.
Atlikėjas Mino
Mindaugas Marcinkevičius-Mino / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Nemokamas koncertas šeštadienį 13 val. vyks Vilniaus „Akropolyje“, šalia restorano „Delano“. Tokie koncertai, per kuriuos Mino ragina žmones aukoti vietos gyvūnų globos organizacijoms ir padeda beglobiams šuneliams ir katytėms rasti naujus namus, jau vyko Klaipėdoje, Šiauliuose, Kaune ir Panevėžyje. Per ankstesnius koncertus naujus namus rado dešimtys likimo nuskriaustų šuniukų ir katyčių.

„Norime pagelbėti globojamiems, šeimininkų netekusiems gyvūnams. Daugiausiai tai šuniukai ir kačiukai, kurie dėl vienų ar kitų priežasčių atsidūrė gatvėje, o po to buvo priglausti gyvūnų globos namuose. Tačiau jiems, kaip ir žmonėms, reikia kuo greičiau grįžti į namus, pas šeimininkus. Tad tikslas yra paskleisti informaciją apie galimus priglausti gyvūnus, surinkti lėšų ėdalui ar priemonėms kol jie dar prieglaudoje, žaismingai koncerto metu priminti, jog jie mūsų draugai ir nusipelno būti mylimi, o ne skriaudžiami“, – sako Mino.

Šuniukai ir kačiukai iš gyvūnų globos namų, išsiprausę ir susišukavę, lauks savo būsimų naujų šeimininkų šeštadienį, kovo 13 d., nuo 13 val. Be to, visi susirinkusieji galės linksmintis nemokamame Mino ir „Tina Dance“ koncerte.

Beje, paaukoti keletą litų ar nupirkti ėdalo benamiams ar šeimininkų į gatvę išmestiems ir į globos namus patekusiems gyvūnams galite jau dabar – šventės draugų gyvūnų parduotuvėje „Kika“ esančioje Vilniaus „Akropolyje“.

Pokalbį su Mino, kuriame jis paaiškino, kodėl nusprendė padėti beglobiams gyvūnams, skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius