Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno centre šeštadienį bus įžiebtos studentų puoštos eglutės

Jau šį šeštadienį, gruodžio 10 d. Kauno savivaldybė kartu su Kauno technologijos universiteto (KTU) studentais ir Vestfoldo apskrities meru įžiebs Laisvės alėjos ir Vienybės aikštės eglutes.
eglutės papuošimai
eglutės papuošimai

Antrus metus bus įgyvendinta „studentiško miesto“ eglučių idėja, kai studentija savo sugalvotais ir padarytais žaisliukais puošia šias eglutes. Šiemet jas papuošti iniciatyvą pareiškė KTU studentija.

Eglutės, esančios Laisvės alėjos fontane, įžiebimo šventė prasidės 16 val. Čia vyks KTU Ekonomikos ir vadybos fakulteto studentų pasirodymas, po kurio įsižiebs dar viena Kauno eglutė. Susirinkusius linksmins grupės „Linksmoji šypsena“, „AK Kids“ ir Linas Adomaitis.

Eglutei daugiau nei 400 žaisliukų iš senų segtuvų, kuriuose kažkada buvo įsegti studentų namų darbai ar kursiniai, pagamino KTU Ekonomikos ir vadybos fakulteto studentai ir dėstytojai kartu su vaikų globos namų auklėtiniais.

„Ruošimasis Kalėdoms kartu ir žaisliukų eglutei gamyba – tai ypatinga, jaukumo suteikianti šventė, kurioje šiais metais dalyvavo ne tik Lino Kleizos labdaros ir paramos fondo remiami Kauno savivaldybės ir „Atžalyno“ vaikų globos namų auklėtiniai, bet ir pats krepšininkas. Vėliau prie šios gražios iniciatyvos prisidėjo ir Vilkijos vaikų globos namų auklėtiniai. Tikimės, kad visi vėl susitiksime ir eglučių įžiebime“, – savo įspūdžiais dalijosi KTU Ekonomikos ir vadybos fakulteto studentas Kornelijus Juodis.

Įžiebus Laisvės alėjos eglę, lydimi būgnų ritmo ir grupės KTU „MO Dance“ šokėjų bei nešini bengališkomis ugnelėmis bus perduota šviesa nuo vienos eglutės iki kitos. Prie Vienybės aikštės eglutės pasitiks lazerių šou, kurio pabaigoje įsižiebs ir ši žaliaskarė. Kalėdinėmis dainomis bei šokiais šildys grupės „Svajonių gija“, „AK Junior“ bei Linas Adomaitis.

„Ši, iš Aleksoto į Vienybės aikštę atgabenta žaliaskarė bus nestandartinė, nes dovanėlės puoš eglutę, o kalėdiniai žaisliukai bus sudėti vietoje dovanų“, – komentavo KTU Mechanikos ir mechatronikos fakulteto studentas Mindaugas Pleita, kartu su kitais studentais gaminęs eglutės papuošimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius