Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Palangoje nuo Kalėdų iki Naujųjų metų veiks Elfų mokykla

Palangoje metų pabaigoje įsikurs Elfų mokykla, kurioje bus rengiami patys tikriausi elfai. Vaikai, apsilankę šioje mokykloje, ne tik pramogaus, bet ir mokysis būti elfais, o pabaigę šią mokyklą, gaus specialius Elfų sertifikatus.
Palangos eglė iš Led lempučių yra vienintelė tokia Lietuvos miestuose.
Palangos eglė iš LED lempučių yra vienintelė tokia Lietuvos miestuose. / J.Andrijauskaitės nuotr.

Nuo gruodžio 26 iki 31 dienos mokykla kasdien veiks Palangoje, Basanavičiaus g. 32, “Vila Gražina“ patalpose. Elfų mokyklėlėje bus lavinami elfų įgūdžiai – vaikai turės atlikti judrias ir linksmas užduotis, susijusias su elfų pareigomis. Vaikus pasitinkantys elfai pasakos apie tai, kaip jie gyvena, ką veikia, kaip pramogauja, kokių pareigų turi.

Tų, kurie nuvargo pamokėlėse, lauks Imbierinių sausainukų kepyklėlė, kur kiekvienas norintis galės dekoruoti imbierinius sausainukus, kurie čia pat bus iškepti ir padovanoti jaunajam kepėjui.

Čia įsikurs  karnavalo kaukių dirbtuvėlės, kuriose vaikai turės galimybę susikurti kaukę Naujųjų metų sutikimo karnavalui. Mėgstančių muziką lauks Beždžioniukų diskoteka – čia vaikai šoks ir linksminsis persirengę įvairiomis Lietuvos ar užsienio žvaigždėmis.

Elfų mokyklėlėje veiks Žaislų bankas. Jame bus kaupiami vaikų atnešti ir padovanoti žaislai, kurie pradžiugins reabilitacijos centre besigydančius mažuosius.

Pabaigę Elfų mokyklą vaikai, gaus specialų sertifikatą bei bus informuojami, jog nuo šiol, jei Laplandijoje ištiktų bėda ir pritrūktų elfukų, jiems gali paskambinti ir pakviesti padėti Kalėdų Seneliui.

Elfų mokykla yra Palangoje vykstančio festivalio dalis. Palangoje, šiemet tapusioje Kalėdų šviesos miestu, visą gruodį šurmuliuoja patys įvairiausi renginiai, skirti atkreipti dėmesį į Palangos norą keistis ir tapti šeimos kurortu ne tik vasarą, bet ir visus metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius