Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 24

Aktorė Winona Ryder atsiprašė kolegės Natalie Portman už šiurkštumą

39 metų Holivudo aktorė Winona Ryder režisieriaus Darren Aronofsky filme „Juodoji gulbė“ (orig. „Black Swan“) vaidina primabaleriną, kuriai teko nelengva kova scenoje su jaunesnėmis kolegėmis.
Winona Ryder
Winona Ryder / „Forumcinemas“ nuotr.

Aktorės personažas – balerina, vardu Betė. Ji šiurkšti jaunimo atžvilgiu – aktorių Natalie Portman ir Milos Kunis personažams.

Pasirodo, W.Ryder ne vieną mėnesį kankino tas faktas, kad filmavimo aikštelėje jai reikėjo storžieviškai elgtis su N.Portman, kurią realiame gyvenime gerbia ir laiko talentinga mergina. Dėl to W.Ryder oficialiai atsiprašė kolegės „už savo Bet šiurkšumą“.

„Prisipažinsiu sąžiningai: Betės vaidmuo man patiko. Savotiškai malonu ją vaidinti. Ir jeigu ne nuolatiniai mano personažo pasisakymai Ninos atžvilgiu, kurią vaidino Natalie, mano sąžinė būtų buvusi visiškai rami!“ – pasakojo aktorė W.Ryder.

Greičiausiai nelengva buvo ne tik vyresniajam W.Ryder personažui, balerinai Betei, bet ir pačiai aktorei. 39 metų aktorei nė kiek ne mažiau nei 27-erių Milai Kunis bei 29-erių Natalie Portman dėl vaidmens reikėjo rūpintis figūra, stengtis ją priartinti iki baleto standartų ir kasdien per šokių pamokas daryti visus sudėtingus pa.

Trileris „Juodoji gulbė“ Lietuvos kino teatruose – nuo sausio 28 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius