Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 09

Dar nepublikuotas „Trono“ režisieriaus komiksas taps filmu

Kino kompanija „Walt Disney“ oficialiai patvirtino įsigijusi teises ekranizuoti filmo „Tronas:palikimas“ (orig. „Tron: Legacy“) režisieriaus Joseph Kosinski komiksą, praneša tinklapis „The Hollywood Reporter“.
Filmas „Tronas: palikimas“
Filmas „Tronas: palikimas“ / Kadras iš filmo

Komikso veiksmas vyksta tolimoje ateityje, kur dalis žmonijos gyvena aukštai virš Žemės skraidančiuose miestuose, o Žemės paviršius atiduotas kitos planetos šiukšlių rinkėjams. Vienas toks šiukšlių rinkėjas aptinka gelbėjimosi kapsulę su moterimi ir nusprendžia padėti jai grįžti į namus.

Teisės į komiksą priklauso kompanijai „Radical Illustrated“. Gandai apie tai, kad „Disney“ imsis juostos ekranizavo sklandė jau pakankamai seniai, tačiau tik dabar jie oficialiai pasitvirtino. Žinoma, kad J.Kosinksis bus projekto prodiuseris ir režisierius. Neįprasta tai, kad komiksas dar net nepublikuotas – jo pasirodymas numatytas tik šių metų rudenį.

Šiuo metu J.Kosinski baigia filmo „Tronas: palikimas“ filmavimo darbus. Tai – 1982 metais išleisto filmo „Tronas“ tęsinys. Filme pasakojama apie Samą Flynną – pirmo filmo pagrindinio herojaus Kevino Flynno sūnų. Ieškodamas dingusio tėvo Samas, kaip ir jo tėvas, užklysta į tą patį virtualų pasaulį. Pagrindinius vaidmenis atlieka Olivia Wilde, Michael Sheen, Garrett Hedlund ir Jeff Bridges.

Režisieriaus J.Kosinski veiksmo juosta „Tronas:palikimas“ Lietuvos kino teatruose pradedamas rodyti gruodžio 24 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius