-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 13

Kino kodas: „Meilė per atstumą“

Kas nutinka, kai meilė pražysta netikėtai, prie žaidimų automato, o naujai susiformavusi porelė turi išsiskirti? Ogi lyriškai pikantiška komedija „Meilė per atstumą“.
Filme „Meilė per atstumą“ vaidina Drew Barrymore ir Justinas Longas
Filme „Meilė per atstumą“ vaidina Drew Barrymore ir Justinas Longas. / Kadras iš filmo

Viskas labai aišku ir paprasta. Garetas (J.Longas) gyvena ir dirba Niujorke, o žurnaliste svajojanti tapti Erina (D.Barrymore) priversta grįžti namo, į kitą JAV pakrantę, nesuradusi darbo. Ar meilė atlaikys tokį didelį atstumą ir dideles lėktuvų bilietų kainas, ar kažkuris iš jų paaukos savo darbą (ypač jeigu jis nėra labai mėgstamas, kaip Gareto atveju) ir persikels arčiau išrinktojo? Oops, jau atrodo per daug pasakiau. Jeigu manote, kad žinote atsakymą, jūs teisūs.

Reziumė

Taip, tai iš tiesų yra dar viena konvejerinė, tradiciniu „hepiendu“ papuošta istorija apie du jaunus žmones, kurie ilgai, pernelyg ilgai (bent 20 minučių per ilgai) svarsto, ką daryti ir ieško akivaizdžių sprendimų. Siužetas nėra stiprioji filmo pusė, bet yra keletas kitų privalumų. Pavyzdžiui, įdomu ir linksma stebėti Gareto ir Erinos bendravimą, nes jie talentingi aktoriai. Be to, iš tiesų yra pora. Nors labiausiai juokina ir įsimena Erinos likimu susirūpinusi jos šeimyniška sesutė (Ch.Applegate).

Finalo laukimą žiūrovams paįvairina keletas pikantiškų epizodų (seksas ant stalo, prie kurio vidurnaktį kažkodėl tamsoje užkandžiauja Erinos sesers vyras; Gareto bičiulio, įsikūnijusio į Čapliną/Hitlerį pokštas apie dujų kamerą, dar vienas kitas satyrinis intarpas apie šeimyninio gyvenimo kasdienybę; ūsų kaip laiko mašinos koncepcija ir pan.). Ši romantinė komedija yra kiek „neapsisprendusi“, kartais netikėtai trumpam pavirstanti satyra. Visai kaip tie įsimylėjėliai, vargais ne galais sugebėję apsispręsti.

Faktai

„Meilė per atstumą“ („Going the Distance“) JAV, 2010 m., 100 min.
Režisierė Nanette Burstein.
Vaidina: Drew Barrymore, Justinas Longas, Christine Applegate.
ĮVERTINIMAS 2/4

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius