-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 01 14

Kino teatruose – sūnaus gedinčių sutuoktinių drama su Nicole Kidman

Nuo penktadienio Lietuvos kino teatruose pradedama rodyti jautri drama „Triušio urvas“, kurioje pagrindinius vaidmenis atlieka „Oskaro“ lauretė Nicole Kidman ir „Auksinio gaublio“ nominatas Aaronas Eckhartas.
Filmas „Triušio urvas“
Filmas „Triušio urvas“ / Kadras iš filmo

Triušio urvas– įtaigus, sąžiningas ir netikėtai šmaikštus portretas šeimos, ieškančios prasmės pačioje beprasmiškiausioje gyvenimo situacijoje – praradus vienintelį sūnų. Filmas sukurtas pagal garsaus amerikiečių dramaturgo Davido Lindsay-Abaire to paties pavadinimo pjesę, laimėjusią Pulitzerio premiją geriausios dramos kategorijoje bei nominuotą keliems Brodvėjaus „Tony“ apdovanojimams ir nuskynusią pergalę geriausios aktorės nominacijoje.

Gedinčių sutuoktinių vaidmenys buvo patikėti N. Kidman ir A. Eckhartui. Būtent N. Kidman galvoje ir gimė idėja, jog teatro pjesę būtina perkelti ir į kino ekranus. Laikraštyje perskaičiusi pjesės recenziją, N. Kidman užsidegė noru ją tuojau pat pamatyti ir netrukus, sužavėta to, ką išvydo, jau gėrė kavą su pjesės autoriumi D. L. Abaire, tardamasi dėl kino scenarijaus. Stiprią filmo aktorių komandą papildo ir puiki kino veteranė – dviejų „Oskarų“ laureatė Dianne Wiest.

Filmas yra vienas iš šių metų „Oskarų“ favoritų, jau atnešęs „Auksinio gaublio“ nominaciją pagrindinio vaidmens atlikėjai N. Kidman.

Triušio urvas“ kino teatruose – jau nuo penktadienio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius