Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 23

Kino veteranas H.Fordas: Holivude nebėra gerų filmų

Garsūs kino aktorius Harrisonas Fordas per kelis pastaruosius metus nusifilmavo tik poroje filmų. Aktorius taip elgėsi ne todėl, kad jam nebepatiktų vaidinti. H.Fordo teigimu, Holivudas tiesiog nebegamina vertingos produkcijos.
Harrisonas Fordas ir Calista Flockhart
Harrisonas Fordas ir Calista Flockhart / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Aš užaugau prie tokios sistemos,  kurioje kino studijos išleisdavo daug pinigų istorijoms, idėjoms, o scenarijams buvo skiriamas didžiulis dėmesys. O taip daugiau nebėra daroma“, – kalbėjo aktorius. 

„Jeigu noriu sukurti ką nors gero, turiu tai daryti pats arba bent jau dalyvauti kūrybos procese. Esu pasiryžęs taip elgtis pastaruosius kelerius metus“, – sakė H.Fordas.

Fordas ėmėsi prodiuserio darbo naujame filme „Extraordinary Measures“ („Ypatingos priemonės“), paremtame tikrais faktais. Tame filme H.Fordas pats vaidina netradiciniais būdais dirbantį mokslininką, kuris stengiasi atrasti vaistų nuo „Pompe“ ligos.

„Mačiau galimybę pasidalinti optimistiška žmogaus gyvenimo istorija ir galimybę daryti tai, ko dar nesu daręs“, – 67 metų sakė aktorius.

Šiuo metu H.Fordas nėra užverstas vertingais pasiūlymais. Pasak aktoriaus, ši problema aktuali tiek tarp aktorių vyrų, tiek tarp moterų.

„Kur yra vaidmenys, skirti įkūnyti jaunas koledžo studentes, motinas ar seneles? Daugelis aktorių, su kuriais kalbėjau, mato tą pačią problemą. Mes tiesiog kovojame tarpusavyje dėl teigiamų personažų vaidmenų“, – H.Fordo minčiai, kad Holivude teigiamas ir pamokantis vaidmuo – retenybė, pritarė aktorė Jessica Biel.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius