-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 21

Legendinis „Titanikas“ atgimsta naujam gyvenimui 3D formatu

Vienas romantiškiausių ir pelningiausių visų laikų filmų – legendinis Jameso Camerono „Titanikas“ (orig. „Titanic“, 1997) 2012-ųjų balandį minės 100-ąsias laivo katastrofos metines ir šia proga antrą kartą leisis į nuostabią meilės kelionę Atlanto vandenynu.
Filmas „Titanikas“
Filmas „Titanikas“ / Kadras iš filmo

Trimatė „Titaniko“ versija savo turiniu niekuo nesiskirs nuo 1997-aisiais matyto filmo, tačiau žiūrint filmą pojūtis bus visiškai kitoks. Režisieriaus J.Camerono kino kompanija „Lightstorm Entertainment“ kiekvieną „Titaniko“ kadrą apdorojo ir pritaikė jį žiūrėti 3D formatu. Pats režisierius ne kartą yra minėjęs, jog šiam filmui norėtų įkvėpti daugiau gyvybės ir paversti jį dar labiau jaudinančiu reginiu. Regis, atėjo metas šiai idėjai virsti realybe.
„Užaugo karta, niekuomet nemačiusi „Titaniko“ dideliame ekrane. Tai bus „Titanikas“, kurio jūs niekuomet nematėte – kruopščiai apdorotas filmą žiūrėti 3D formatu“, – tvirtino filmo režisierius J.Cameronas.
Juostos prodiuseris Jonas Landau tvirtina, jog 2012-ųjų „Titanike“ žiūrovai išvys pačios geriausios kokybės 3D efektus.
„Žiūrėti šį filmą 3D formatu bus tas pats, kas žiūrėti jį pirmą kartą. Visi pojūčiai, kuriuos kadaise išgyvenote, stebint juostą 3D formatu sustiprės dešimtis kartų, padedant neįtikėtinai giliems kadrams ir nepriekaištingam garsui“, – pridūrė filmo prodiuseris J.Landau.
1997-aisiais kino salėse pasirodžius „Titanikui“ daugelis nustebdavo sužinoję, jog šio filmo biudžetas – net 200 milijonų JAV dolerių. Bet juosta ne tik atsipirko, tačiau kino studijoms „Paramount“ ir „20th Fox“ visame pasaulyje uždirbo daugiau kaip 1,8 milijardo JAV dolerių! Filmas tapo pelningiausia XX amžiaus kino juosta ir pirmuoju pasaulyje filmu, uždirbusiu daugiau kaip 1 milijardą JAV dolerių. Prestižinių kino apdovanojimų „Oskarų“ įteikimo vakarą filmo kūrėjai tapo rekordininkais ir išsinešė net 11 statulėlių.
Režisierius J.Cameronas tvirtina, jog malonu prisiminti 1998-uosius, kai „Titanikas“ perrašė visą kino rekordų istoriją. Vyras čia pat valiūkiškai šyptelėjo ir ragino palaukti 2012-ųjų. „Pažiūrėkime, ar galime dar kartą pakartoti savo rekordą“, – mįslingai nutęsė režisierius.
1997-aisiais „Titanikas“ tuomet dar jaunus ir karjerą pradedančius aktorius Leonardo DiCaprio ir Kate Winslet pavertė pirmo ryškumo žvaigždėmis, o režisierių Jamesą Cameroną įkėlė į Holivudo šlovės Olimpą. Po šio filmo vyras net dešimt metų nepristatė jokio naujo savo režisuoto filmo, tačiau 2010-aisiais sukūrė „Įsikūnijimą“ (orig. „Avatar“, 2009) ir įrodė, jog dešimtmetį trukusi pertrauka išėjo į naudą.
1912-ųjų balandžio 10 dieną iš Sautamptono (Anglija) į Niujorką išplaukė tuo metu nenuskandinamu  ir saugiausiu kruiziniu laivu laikytas „Titanikas“.
Laivu plaukė turtinga gražuolė Rose (akt. Kate Winslet) ir jos sužadėtinis, pavydus turtuolis Kelas (akt. Billy Zane). Tame pačiame laive visai netikėtai atsiduria Džekas (akt. Leonardo DiCaprio) – neturtingas jaunuolis, kelionę laivu laimėjęs kortų žaidime. Atsitiktinai susitikus Rous ir Džeko širdyse įsižiebia meilė, pakerėjusi visą pasaulį.
Meilė, nežinanti kliūčių, ir aistra, jungianti jaunuolius, netikėtai virsta kova už išlikimą Atlanto vandenyno gelmėn grimztančiame „Titanike“. Nepaisant šaltų vandenyno purslų, tūkstančių žuvusiųjų ir gyvenimo be ateities, „Titanike“ praleistos dienos buvo laimingiausiomis Rous ir Džeko gyvenimo akimirkomis.
Garsiausias pasaulio kruizinis laivas į antrąją savo kelionę leisis 2012 metų balandžio 13 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius