Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 28

Milla Jovovich dėl vaidmens filme apsiverkė iš laimės (video)

Kino ekranų gražuolė Milla Jovovich, gavusi vaidmenį filme „Stounas“, apsiverkė iš laimės. Aktorė teigia, kad iki ašarų sugraudino džiaugsmas, jog vienoje filmavimo aikštelėje dirbs net su dviem savo kino idealais – Robertu De Niro ir Edwardu Nortonu.
Milla Jovovich filme „Stounas“
Milla Jovovich filme „Stounas“ / Kadras iš filmo

Trileryje „Stounas“ M.Jovovich įkūnija klastingą kalinio (akt. E.Nortonas) žmoną, kuri privalo suvilioti dvigubai už save vyresnį teisėsaugos pareigūną (akt. R.De Niro). Aktorė prisipažino, kad sulaukusi juostos prodiuserių pasiūlymo vaidinti filme labai apsidžiaugė, nors vėliau tai ir kainavo skaudžias išsiskyrimo su dukra valandas.

„Kai sužinojau, kad gavau šį vaidmenį, apsiverkiau iš laimės! Labai apsidžiaugiau, kad dirbsiu su tokiomis kino žvaigždėmis kaip R.De Niro ir E.Nortonas. Ne kasdien gauni vaidmenis tokiuose filmuose, – pasakojo M.Jovovich. – Esu dirbusi romantinėse komedijose, galingose veiksmo ir fantastinėse juostoje, bet šis filmas buvo ypatingas, visai kitoks nei ankstesni. Tiesa, filmuojant buvo kelios dienos, kai į darbą negalėjau pasiimti dukters, tada namo irgi grįždavau apsiašarojusi, tik jau iš ilgesio.“

M.Jovovich teigia, kad dviejų „Oskarų“ laureatas ir vienas garsiausių Holivudo aktorių R.De Niro jai buvęs itin malonus ir draugiškas. Tačiau ji džiaugiasi ne tik nauja draugyste su legendiniu aktoriumi, bet ir iš jo išmoktomis kino pamokomis.

„Dirbti kartu buvo nepaprasta patirtis. Darbas vyko labai organiškai ir natūraliai, o scenarijus tokiomis aplinkybėmis buvo tik pagalbinė priemonė, – pasakojo M.Jovovich. – Man, kaip aktorei, tai buvo neįkainojama patirtis.“

Trileris „Stounas“ šiuo metu rodomas Lietuvos kino teatruose.

VIDEO: Lietuviškai subtitruotas "Stouno" anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius