Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 15

Milla Jovovich verkdavo po intymių scenų su Robertu De Niro (video)

Milla Jovovich prisipažino, kad po intymių scenų su Robertu De Niro – ji jautėsi „sugniuždyta“. Aktoriai susitiko filmo „Stounas“ filmavimo aikštelėje.
Filmas „Stounas“
Filmas „Stounas“ / Kadras iš filmo

M. Jovovich filme įkūnijo kalinio žmoną, o R. De Niro – dvigubai vyresnį jo prižiūrėtoją, kurį Millos herojė turi suvilioti. Nors aktoriai, dirbdami kartu, labai susidraugavo, o visai neseniai Milla net džiaugėsi, kad darbas su tokiu patyrusiu žmogumi, kaip R. De Niro, jai buvo neįkainojama patirtis, vis tik ji prisipažįsta, kad klastingos moters vaidmuo – jai buvo vienas didžiausių iššūkių per visą karjerą.

Ypač daug pastangų pareikalavo intymios meilės scenos su R. De Niro. M. Jovovich teigia, jog grįžusi namo iš filmavimų, ji netgi pratrūkdavo ašaromis.

„Lucceta buvo labai sudėtingas personažas, daug atvirų ir nuogų scenų. Buvo sunku, ypač, kai reikėjo suartėti su žmogumi, kurį pažįsti vos vieną dieną. Labai sunku. Po visko jautiesi kažkoks sugniuždytas“, – pasakojo aktorė.

Po įtempto ir sudėtingo darbo filmavimo aikštelėje, namo grįžusią M. Jovovich patarimais ir dėmesiu guosdavo jos vyras kino režisierius Paulas W.S. Andersonas: „Grįždavau namo apsižliumbusi. O mano vargšas vyras turėdavo su tuo susitaikyti ir dar paguosti.“

Filme „Stounas“ su M. Jovovich ir R. De Niro vaidina ir dviejų „Oskarų“ nominantas Edwardas Nortonas. Drama jau rodoma Lietuvos kino teatruose.

VIDEO: Lietuviškai subtitruotas "Stouno" anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius