2011 04 11

Mistinio trilerio „Raudonkepuraitė“ žvaigždė Amanda Seyfried vaikystėje bijojo pasakų

Žiūrovams iš miuziklo „Mamma Mia!“ bei dramos „Brangusis Džonai“ pažįstama gražuolė Amanda Seyfried, suvaidinusi paslapčių kupiname trileryje „Raudonkepuraitė“ (Red Riding Hood) prisipažino, kad vaikystėje labai bijojo pasakų.
Mistinio trilerio „Raudonkepuraitė“ žvaigždė Amanda Seyfried vaikystėje bijojo pasakų.
Mistinio trilerio „Raudonkepuraitė“ žvaigždė Amanda Seyfried vaikystėje bijojo pasakų. / „ACME Film“ nuotr.

„Pasaka apie Raudonkepuraitę ir jos nuotykius su vilku yra tikrai gąsdinanti. Kai buvau maža, ilgai verkiau išgirdusi šią istoriją. Vaikystėje buvau labai jautri, todėl tai pastebėjusi mama prieš miegą pati kurdavo istorijas. Jose gyveno tik princesės ir kiti gražūs veikėjai, todėl jiems nereikėdavo bijoti, kad kažkas netikėtai ims ir juos suvalgys. Mano nuomone, vaikams reikėtų kurti kur kas švelnesnes pasakas“, – filmo premjeros metu Londone sakė aktorė.

„Šioje pasakoje – daug simbolių, kurie, bėgant metams, pradėjo reikšti visai ką kita. Todėl norėjosi, kad į kino teatrus pasaka grįžtų moderniai adaptuota, tačiau nenuklystant į beskonybes. Folkloro genijai jau daugelį metų diskutuoja apie pasakų reikšmę ir svarbą, o „Raudonkepuraitė“, mano manymu, viena tinkamiausių interpretacijoms. Dabar, kai jau užaugau, man ši istorija asocijuojasi su seksu, bloga nuojauta ir net prievarta“, – teigia A.Seyfried.

Jau kitą savaitgalį ir mūsų šalies kino teatruose pasirodysianti juosta tikrai nebus saldi pasakėlė prieš miegą. „Saulėlydžio“ režisierės Catherine Hardwicke naujausias darbas pasakos apie kaimelį sudrebinusį vilkolakį, kuris dienomis virsta normaliu žmogumi. Po to, kai jis nužudo Valeri (akt. A.Seyfried) seserį, žmonės pasimeta: gal vilkolakiu naktimis virsta jų giminaitis, kaimynas ar net šeimos narys?

Gražiausia bendruomenės mergina netikėtai supranta, jog pabaisą ir ją sieja ypatingi ryšiai. Tikėdamasi išgelbėti tuos, kuriuos myli, Valeri leidžiasi į pavojingą žaidimą su žvėrimi, taip tapdama įtariamąja ir net jauku.

Mistiniame trileryje taip pat pamatysime Gary Oldmaną („Tamsos riteris“, „Betmenas: Pradžia“), taip pat vis populiarėjantį Jeremy Ironso sūnų Maxą Ironsą, kuris vadinamas „antruoju Robertu Pattinsonu“. Beje, Maxas taip pat pretendavo į Edwardo Culleno vaidmenį „Saulėlydžio“ sagoje.

„Tai, kad ant reklaminių plakatų parašyta, jog šį filmą kūrė „Saulėlydžio“ režisierė, labai įpareigoja. Daugelis numoja ranka ir sako, kad geriau jau nieko nebus, o kiti kaip tik ateis į kino teatrus, nes jau žinos, ko tikėtis“, – teigia A.Seyfried.

Pati režisierė C.Hardwicke pripažįsta, kad „Raudonkepuraitė“ ir „Saulėlydis“ yra šiek tiek panašūs, tačiau naująjį darbą labiau stengėsi paversti mistinių paslapčių kupina kriminaline istorija: „Taip, iš pat pradžių mergaitė įsimyli berniuką, jie planuoja kartu pabėgti. Bet štai vieną dieną žūsta Valeri sesuo ir filmas iš romantiškos meilės pasakos virsta detektyvu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius