-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 21

Naujajame Ch.Nolano filme „Pradžia“ – aktorių žvaigždynas

„Pradžia“ – tai filmas, kurį kiekvienas privalo pamatyti šią vasarą, nors niekas neturi menkiausio supratimo, apie ką jis. Užsimenama, kad šis fantastinis veiksmo trileris susipainios su „žmogaus proto architektūra“, tačiau niekas nežino, kaip tiksliai suprasti šios frazės reikšmę.
Filmas „Pradžia“
Filmas „Pradžia“ / Kadras iš filmo

Kino genijumi vadinamas Chistopheris Nolanas pirmą kartą po dvejų metų pertraukos vėl pristato naują savo darbą. Jis nebuvo sukūręs naujo filmo po paskutinio savo darbo – fenomenaliojo „Tamsos Riterio“ („The Dark Knight“).

Naujojo Ch.Nolano filmo „Pradžia“ vaidinančių aktorių sudėtis – įspūdinga: aktorius ir filmų prodiuseris, „Auksinio gaublio“, „Sidabrinio lokio“ ir dviejų „MTV“ filmų apdovanojimų savininkas Leonardas DiCaprio, „Auksiniam gaubliui“ nominuotas Josephas Gordonas Levitt, Ellenas Page'as, „Oskaro“ premijos laureatė Marion Cotillard, ketvirtą kartą šio režisieriaus filme vaidinantis seras Michaelis Caine'as ir trečiąkart – Cillian Murphy. Spėjama, kad šis aktorių žvaigždynas taip pat gali prisidėti prie naujojo filmo sėkmės.

Domas Cobbas (akt. Leonardas DiCaprio) – talentingas vagis, geriausias savo srities specialistas, kai kalbama apie ko nors išgavimą ar ko vertingo nukniaukimą, kol žmogus miega, o jo sąmonė tuo metu – labiausiai pažeidžiama

D.Cobbo retas sugebėjimas padarė jį geidžiamiausiu žaidėju naujajame korporacijų ir šnipinėjimo pasaulyje. Tačiau tuo pačiu metu tai jį pavertė tarptautiniu bėgliu ir kainavo viską, ką jis kada nors mylėjo.

Netikėtai D.Cobbui pasiūloma galimybė visa tai susigrąžinti. Vienas paskutinis darbas gali jam sugrąžinti buvusį gyvenimą, tačiau tik tuo atveju, jeigu jis sutiks atlikti neįmanoma.

Tačiau viskas pasisuka netikėta linkme – vietoj to, kad pavogtų idėją, D.Cobbui ir jo specialistų komandai reikią ją įdiegti.

Jei jiems pasiseks, tai bus tobulas nusikaltimas. Tačiau joks tobulas pasiruošimas ar kompetencija negali paruošti komandos pavojingam priešui, kuris, panašu, numato kiekvieną būsimą jų žingsnį. Tai priešas, kurį ateinantį gali pamatyti tik D.Cobbas.

Šią vasarą jūsų sąmonė kurs nusikaltimo scenarijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius