Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 22

Naujausios „Hario Poterio“ dalies kūrėjai kviečia į filmavimo užkulisius

Holivudas jau dabar kalba apie tai, kad Hario Poterio „karta“ užaugo, todėl nėra geresnio laiko už esamą populiariajai sagai užbaigti, teigiama išplatintame pranešime spaudai.
Kadras iš naujo filmo su Hariu Poteriu
Kadras iš naujo filmo su Hariu Poteriu / Filmo platintojų nuotr.

Į kino istoriją patekti žadanti naujausia ir paskutinė, septintoji, Poteriados dalis „Haris Poteris ir Mirties relikvijos. 2 dalis” kino teatruose pasirodys jau po šimto dienų.

Filmo kūrėjai, ilgai tampę smalsių gerbėjų nervus, tik dabar suteikė galimybę bent akies krašteliu pažvelgti, kas vyks paskutinėje dalyje ir pakvietė į filmavimo užkulisius. Vienoje laukiamiausių šių metų juostų, kurią režisavo paskutines tris dalis sukūręs Davidas Yatesas, vėl pamatysime puikiai pažįstamus Danielį Redcliffe`ą, Emmą Watson, Rupertą Grintą,  Bonnie Wright, Ralphą Fiennesą.

Visai neseniai kino studija „Warner Bros.“ pranešė, kad filmo pasaulinė premjera įvyks liepos 7-ąją Londono Trafalgaro ir Leičesterio aikštėse. Šiose žymiausiose Londono vietose dar niekuomet nebuvo ištiestas raudonas kilimas ir, juo labiau, demonstruotas premjerinis seansas, o tai leidžia spėti, kad premjera taps viena įspūdingiausių, kada nors vykusių Anglijos sostinėje.

Tiesa, septintosios J.K. Rowling knygos ekranizaciją buvo planuojama skaidyti į tris dalis, tačiau vėliau atsisakyta šio finansiškai patrauklaus varianto. Liepos 15 dieną Lietuvos kino teatruose pasirodysianti paskutinioji dalis žada būti išleista trimačiu formatu ir su trenksmu užbaigti dešimtmetį trukusią ir visame pasaulyje pažįstamo burtininko galių turinčio berniuko istoriją.

VIDEO: Harry Potter 7:A First Look Behind the Scenes of Deathly Hallows - Part 2 [HD]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius