Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 17

Netikėtai „Volstryto“ tęsinio premjera nukelta į rudenį (video)

Kino kompanijos „20th Century Fox“ vadovybė visiškai netikėtai nusprendė nukelti režisieriaus Oliverio Stone‘o filmo „Volstrytas: pinigai nesnaudžia“ (angl. „Wall Street: Money Never Sleeps“) tęsinio premjerą į rudenį. Kaip praneša tinklapis „Comingsoon“, pasaulinė juostos premjera bus ne balandžio 23, kaip buvo suplanuota anksčiau, o tik rugsėjo 24 dieną.
Filmas „Volstrytas: pinigai nesnaudžia“
Filmas „Volstrytas: pinigai nesnaudžia“ / Kadras iš filmo

Kino studija kol kas neatskleidė šio pasikeitimo priežasties. Spėjama, kad studija tikriausiai planuoja filmą pristatyti Kanų kino festivalyje ir leisti jam pasivaržyti dėl pagrindinių prizų. Galbūt tikisi sulaukti panašios sėkmės, kaip pernai metų Kanų kino festivalį atidaręs animacinis 3D filmas „Aukštyn“, kuris ką tik pelnė du „Oskarų“ apdovanojimus.

Filme „Volstrytas: pinigai nesnaudžia“ pagrindinius vaidmenis atliko Michaelis Douglas, Shia LaBeoufas, Susan Sarandon, Joshas Brolinas.

Filmas pasakoja, kaip pagrindinis pirmos dalies herojus Gordonas Gekko paleidžiamas iš kalėjimo prieš pat finansinės krizės pradžią. Būdamas įžvalgus finansininkas, jis skuba perspėti savo kolegas apie gresiančią finansų katastrofą, tačiau niekas jo neklauso. Tuo pačiu metu Gordonas bando susitaikyti su dukra, kuri draugauja su jaunu brokeriu (akt. Shia LaBeouf).

Jauno brokerio bosas netikėtai nusižudo. LaBeoufo herojus tiki, kad kažkokiu būdu dėl to kaltas vieno fondo vadovas (akt. Josh Brolin) ir sudaro su Gordonu Gekko sutartį: buvęs Volstryto finansų tūzas turi padėti išaiškinti kaltininką, o mainais jaunuolis padės Gordonui susitaikyti su dukra.

„Volstrytas: pinigai nesnaudžia“ Lietuvos kino teatruose jau šį rudenį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius