Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 28

Režisierius Cameronas ketina pratęsti sėkmės sulaukusį filmą „Įsikūnijimas“

Kanados režisierius Jamesas Cameronas ketina pratęsti didžiulės sėkmės sulaukusį mokslinės fantastikos filmą „Įsikūnijimas“ ir sukurti antrą bei trečią trilogijos dalis.
Režisierius Jamesas Cameronas
Režisierius Jamesas Cameronas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kino kompanijos „20th Century Fox“ vadovai pranešė, kad kitų metų pradžioje J.Cameronas pradės rašyti scenarijų, o metų pabaigoje planuoja pradėti dirbti filmavimo aikštelėje.

Tikimasi, kad antroji dar pavadinimo neturinti trilogijos dalis kino teatruose pasirodys jau 2014 metų gruodžio mėnesį, o trečioji – 2015-ųjų pabaigoje.

Ar naujos trilogijos dalys bus filmuojamos kartu, J.Cameronas nuspręs, kai bus baigtas scenarijus. 2009 metais kino ekranuose pasirodęs „Įsikūnijimas“ pagerino visus šių laikų populiarumo rekordus. Filmas už pasaulyje parduotus bilietus iki šiol uždirbo 2,8 mlrd. dolerių.

Naujose filmo dalyse bus toliau pasakojama, kas nutiko aktoriaus Samo Worthingtono sukurtam personažui Džeikui Saliui ir jo nežemiškai mylimajai Neitiri, kurią vaidino Zoe Saldana, atokioje Pandoros planetoje, kurią dėl vertingų gamtinių išteklių nori užgrobti godūs žmonės.

Filmo „Titanikas“ režisierius pradėjo kurti ateivės ir žmogaus meilės istorijos siužetą dar 1994 metais, tačiau didžiuosiuose ekranuose ji buvo pradėta rodyti tik pernai, praėjus 15 metų, mat J.Cameronas delsė kurti specialiųjų efektų kupiną filmą, kol šiuolaikinės kino technologijos pažengs tiek, kad leistų įamžinti susikurtą viziją. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius