-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 06 03

T.Cruise'as dirba su „Black Eyed Peas“ (video)

Atrodytų, kas gali būti bendra tarp Holivudo žvaigždės Tomo Cruise'o ir žinomo repo atlikėjo Will.i.am iš grupės „Black Eyed Peas“? Tokia jungiamąja grandimi tapo grupės daina „Someday“, kuri skambės naujausio filmo su T.Cruise'u „Kaip diena ir naktis“ garso takelyje.
Tomas Cruise'as naujausiame filme
Tomas Cruise'as naujausiame filme / „Forum Cinemas“ nuotr.

Šioje aistromis kunkuliuojančioje veiksmo komedijoje T.Cruise'as vaidina slaptąjį agentą, kuriam patikima atlikti neįvykdomą užduotį. Į šios istorijos peripetijas įpainiojama aktorės Cameron Diaz herojė. Ne sava valia tapę partneriais herojai trankosi po įvairiausias šalis ir pamažu supranta, kad šiame pasaulyje jie gali pasitikėti tik vienas kitu.

Dainos debiutas, kuri skambės per filmo finalinius titrus, neseniai įvyko per muzikantų neseniai surengtą vakarėlį, į kurį „Black Eyed Peas“ pakvietė po koncerto Londono arenoje O2. Tarp vakarėlio svečių atsidūrė ir aktorius, senas reperių gerbėjas. Būtent T.Cruise'ui kilo idėja kreiptis į „Black Eyed Peas“, kad šie naujam filmui parašytų muziką.

„Mes nufilmavome tris ketvirtadalius juostos ir man į galvą šovė mintis: „Būtų puiku, jeigu „Black Eyed Peas“ sukurtų mums dainą. Ji čia puikiai tiktų“, – prisiminė T.Cruise'as.

Grupės vokalistė Fergie Holivudo žvaigždę slapčia pasikvietė kartu atlikti dainos „I‘ve Gotta Feeling“. Šitoks aktoriaus pasirodymas ant scenos buvo netikėtas ir keliems kitiems grupės „Black Eyed Peas“ nariams. Po šitokios staigmenos šėlstantys gerbėjai išvis įsiaudrino ir koncertas buvo išties įsimintinas.

Specialiai filmui sukurta grupės daina – didžiulis įvykis. Juk grupė „Black Eyed Peas“, kurią sudaro vokalistas ir muzikantas Will.I.Am ir vokalistai Apl.De.Ap, Taboo bei Fergie, jau senai peržengė hiphopo ribas ir tapo tikru pasaulio fenomenu. Šie muzikantai 6 kartus buvo „Gramy“ premijos laureatai, išleido keletą platininių albumų, o dabar reklamuodami savo penktą albumą per pasaulį  keliauja su turu „The E.N.D.“. Iš viso parduota jau daugiau nei 7 milijonai albumo kopijų.

VIDEO: Someday - New Black Eyed Peas Song

Naujausią „Black Eyed Peas“ dainą galima bus išgirsti nuo liepos 16 dienos pradedamame rodyti filme „Kaip diena ir naktis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius