Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 07

„Viską prisiminti“ žvaigždė Colinas Farrellas: „Sunkiausia buvo bučiuoti režisieriaus žmoną“

Šiuo metu itin geidžiamas aktorius Colinas Farrellas jau nuo rugpjūčio 10 dienos pasirodys Lietuvos kino teatruose naujausiame Leno Wisemano filme „Viską prisiminti“ (angl. „Total Recall“). Prieš premjerą vyras atskleidė, kodėl vieną naktį jam teko miegoti čia pat, filmavimo aikštelėje.
Filmas „Viską prisiminti“
Filmas „Viską prisiminti“ / Kadras iš filmo

Vyrui, prieš pradedant filmuotis L.Wisemano sukurtoje juostoje, reikėjo įsigyventi į savo herojaus Duglaso kailį. Airių aktorius prisipažino dėl to net pasiryžęs vienas naktį leisti filmavimo aikštelėje ir miegoti Duglaso lovoje.

„Aš tiesiog negalėjau rasti rakto nuo savo viešbučio kambario“, – juokais teisinosi žavusis aktorius, tačiau vėliau aiškino tikrąsias pasilikimo priežastis. Jis tikino norėjęs perprasti gamyklos darbuotojo, kuris vėliau paaiškėja esąs slaptasis agentas, mąstymą.

C.Farrellas teigė, kad vienam naktį pabūti filmavimo aikštelėje – naudinga patirtis.

„Naktį leidau su savo iPodu, keletu knygų, žvakių, smilkalais ir puodeliu žalios arbatos.  Kartais net nereikia daug daryti, kad viskas sustotų į savo vietas. Tokie nedideli dalykai sukuria reikalingą patirtį“, – kalbėjo žinomas vyras.

Kalbėdamas su portalo Hollywoodreporter.com žurnalistais, 36-erių C.Farrellas pasidalino ir viena iš savo labiausiai trikdančių patirčių per visą aktoriaus karjerą.

„Bučiuotis su Kate Beckinsale buvo vienas nepatogiausių dalykų per visus 15-a metų, kuriuos praleidau kine. Juk jos vyras, režisierius buvo čia pat ir viską stebėjo. Labai nelengva bučiuoti kito vyro žmoną, kai jus stebi kambarys, pilnas žmonių, o moters vyras aiškina, ką daryti“, – atviravo C.Farrellas.

Po to, kai jo herojus Duglasas apsilanko vietoje, pavadintoje „Rekall“, jis suvokia, kad visas jo gyvenimas gali būti netikras. Jam prireikia vengti ir savo anksčiau mylėtos apgavikės žmonos, kurią įkūnija K.Beckinsale. Jų jausmai akimirksniu atšąla, kai paaiškėja, kad moteris yra slaptoji agentė, kuriai liepta prižiūrėti Duglasą, tad jųdviejų meilės scenų išties nebus daug.

Naujasis filmas „Viską prisiminti“ su C.Farrellu ir K.Beckinsale Lietuvos kino teatrus pasieks rugpjūčio 10-ąją.

VIDEO: TOTAL RECALL Trailer 3 - 2012 Colin Farrell Movie - Official [HD]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius