Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasidalink mintimis apie Jurgos Ivanauskaitės kūrybą – laimėk naujo leidimo knygą „Miegančių drugelių tvirtovė“!

Artėjant Jurgos Ivanauskaitės 50-osioms gimimo metinėms, leidykla „Tyto alba“ skaitytojams ruošia keletą literatūrinių susitikimų su garsios rašytojos kūryba. Gegužės pabaigoje knygynuose pasirodo naujas romano „Miegančių drugelių tvirtovė“ leidimas. 2005 metais šis kūrinys buvo išrinktas geriausia metų knyga, o 2012 metų sausį režisierius Algimantas Puipa pristatys romano motyvais sukurtą vaidybinį filmą.
Jurgos Ivanauskaitės knyga „Miegančių drugelių tvirtovė“
Jurgos Ivanauskaitės knyga „Miegančių drugelių tvirtovė“ / Knygos viršelis

Rudenį skaitytojus pasieks naujai rengiama knyga „Angelo rūbas“. Taip pavadintas Jurgos kūrinys, pirmą kartą eksponuotas jos parodoje „Angelariumas“ (2005). Tai – įsivaizduojamas angelo apdaras, autorės ranka išrašytas savo sukurtomis maldomis. Šios maldos ir sudaro būsimą knygą.

Jurgos jubiliejus, kurį minėsime šių metų lapkritį, yra svarbi data visiems J. Ivanauskaitės kūrybos gerbėjams ir Lietuvos kultūrai apskritai, todėl nusprendėme išleisti knygą, kurioje susilietų dvi didžiosios Jurgos aistros – rašymas ir dailė“, – sakė leidyklos „Tyto alba“ direktorė Lolita Varanavičienė.

Portalas 15min.lt ir leidykla „Tyto alba“ trims skaitytojams padovanos naujojo leidimo romaną „Miegančių drugelių tvirtovė“.

Parašykite, kas jus įkvepia ir žavi rašytojos kūryboje.

Savo mintis siųskite adresu konkursai@15min.lt

Įdomiausių ar nuoširdžiausių pasvarstymų autorius apdovanosime naujo leidimo J.Ivanauskaitės knyga „Miegančių drugelių tvirtovė“!

Jūsų laiškų laukiame iki birželio 6 dienos. Nepamirškite nurodyti savo vardo, adreso ir telefono numerio. Su laimėtojais susisieksime asmeniškai. Sėkmės!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius