-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pegaso“ knygynų lankytojams – šventinė kalėdinė atmosfera ir žinomų autorių knygų pristatymai

Artėjant svarbiausioms metų šventėms, knygynų tinklo „Pegasas“ lankytojus pasitiks Kalėdų dvasia skambanti gyva muzika ir šventinėmis dekoracijomis pasipuošusios, karštos kavos aromatu bei imbieriniais sausainiais kvepiančios knygų salės. Mažųjų lankytojų ir jų tėvelių lauks Kalėdų seneliai ir jų parengti vaidinimai bei žinomų autorių knygų pristatymai.
Erica Jennings pristato savo knygą
Erica Jennings pristato savo knygą / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Su savo naujausiomis knygomis jau ateinantį mėnesį skaitytojus supažindins garsios šalies dainininkės, žurnalistės ir TV laidų vedėjos: Erica Jennings, Beata Nicholson, Bernadeta Lukošiūtė (Teta Beta) ir Nomeda Marčėnaitė. Pirmieji pasidžiaugti E. Jennings kūryba jau turėjo progą sostinės gyventojai. Atlikėjos, grupių „Skamp“ ir „The Ball & Chain“ vokalistės Ericos Jennings dvikalbė knygelė „Mano gyvūnai“ („My animals“) šį sekmadienį buvo pristatyta Vilniaus PC „Panorama“.

Šį savaitgalį, lapkričio 27 d. 13 val., Erica Jennings lauks skaitytojų Kauno „Akropolio“ knygyne „Didysis Pegasas“, o gruodžio 10 d. 13 val. ji susitiks su skaitytojais „Didžiojo Pegaso“ knygyne Klaipėdos „Akropolyje“. Nuo lapkričio 29 d. Beata Nicholson „Pegaso“ knygynuose pristatys savo naująjį šeimos kalendorių, kurio paprastų, bet gardžių patiekalų receptai galės džiuginti visą šeimą ištisus metus.

Gruodį „Pegaso“ knygynuose taip pat planuojami susitikimai su Viktoru Gerulaičiu, Bernadeta Lukošiūte ir Nomeda Marčėnaite – visi autoriai yra išleidę po naują knygą. Jie savo kūrybą skaitytojams pristatys ne tik didžiuosiuose miestuose įsikūrusiuose knygynuose, bet užsuks ir į atokesnius „Pegasus“ mažesniuose miesteliuose. 

„Savo knygynų lankytojams norime sukurti jaukią kalėdinę dvasią ir tikrą šventinę atmosferą.  Tokią, kurioje jie galėtų bent trumpam pamiršti savo rūpesčius ir pabūti šventėje: susitikti su žinomais rašytojais, nemokamai paskanauti kavos ir sausainių, pasiklausyti gyvos muzikos ar pažiūrėti Kalėdų senelio vaidinimų. Juk Kalėdos – stebuklų metas ir mes norime šiek tiek prisidėti prie tų stebuklų kūrimo“, – sako Rytis Buračas, knygynų tinklo „Pegasas“ rinkodaros vadovas.

Nemokama kava ir imbieriniais sausainiais knygynų lankytojai bus vaišinami devyniuose didžiųjų miestų prekybos centruose kiekvieną savaitgalį. Kitų knygynų lankytojams bus siūloma pasivaišinti „Acorus“ arbata. Taip pat šventinę nuotaiką savaitgaliais „Didžiųjų Pegasų” knygynuose kurs ir gitaros, smuiko, saksofono ar akordeono populiariosios klasikos bei lengvo džiazo melodijos.

Kalėdų senelis su savo pagalbininku nykštuku „Pegaso“ knygynuose rodys spektakliukus vaikams ir dalins jiems dovanas – balionus ir saldainius. Savo turą po devynis Lietuvos miestus Kalėdų senelis pradeda jau gruodžio 6 d. Renginiai su Kalėdų senelio pasirodymais vyks Mažeikiuose, Telšiuose, Klaipėdoje, Marijampolėje, Prienuose, Kaune, Utenoje, Panevėžyje ir Šiauliuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius