Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 10 05

Kauno alternatyviosios muzikos festivalis „Antipop's“ švęs dešimtmetį

Spalio 8-22 dienomis alternatyvios muzikos ir meno festivalis „Antipop‘s“ švęs savo dešimtmetį. Šia proga „Antipop‘s“ organizatoriai žada tikrą alternatyviosios kultūros šventę ir sunkiosios muzikos gerbėjus pakvies į tris koncertus, kuriuose savo kūrybą pristatys daugiau nei dvidešimt kolektyvų ir atlikėjų. Spalio 8, 15 ir 22 dienomis vyksiančius renginius apjungs jau tradicija tapęs paskaitų ir diskusijų ciklas „Antipop‘s Reflections“.
Festivalis „Antipop's"
Festivalis „Antipop's"

Spalio 8 dieną, Kauno klube „Džem‘pub“ festivalį tradiciškai pradės akustinės muzikos vakaras, kuriame savo akustines programas pristatys „Rebelheart“, Šarūnas Mačiulis („Poliarizuoti stiklai“) ir kiti.

Spalio 15 dieną, naktinio klubo „Nautilus“ sienas sudrebins pagrindinis jubiliejinio festivalio koncertas, kuriame bene kiekvienas alternatyviosios muzikos gerbėjas galės išgirsti mėgiamą muzikos stilių – renginio stilistikos spektras itin platus – nuo savito grupės „Sportas“ šokių roko, iki pankroko su „Oil Busters“ ar greito ir intensyvaus hardcore su vilniečiais „La Chudra“. Lietuvos bliuzo scenai atstovaus „Senas kuinas“, o metalo muzikos gerbėjus pradžiugis legendinė „Katedra“, kauniečiai „Thundertale“, ir thrash/death metalo grupė „Lucifer“.

Tradiciškai naujovėmis besistengiantis nustebinti festivalis šiemet jų parengė net tris. Pirmoji – tai specialus Povilo Meškėlos globojamas koncertas mažiau patyrusioms grupėms ir atlikėjams, vyksiantis spalio 22 dieną, neseniai naujam gyvenimui pakilusiame bare „Irish Pub Fortas“. Taip pat į festivalio tėkmę įsilies šachmatų ir sportinio pokerio turnyrai „Antipop‘s“ taurėms laimėti.

Festivalio jungiamoji dalis – „Antipop‘s Reflections“ – šiemet bus skirta ne vien mokslų daktarams, bet ir kitiems žmonėms, kurie nori kažką pareikšti visuomenei. Paskaitas skaitys savo požiūrį išsakyti norintys mokslų daktarai ir neturintys aukštojo išsilavinimo žmonės.

Kas: festivalis „Antipop's“
Kada: spalio 8, 15, 22 dienomis
Kur: klubas „Džem‘pub“, klubo „Nautilus“, baras „Irish Pub Fortas“, picerija „Punto“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius