Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 28

manoMUZIKA.lt: jūsų dėmesiui – nemokamas „Coldplay“ koncertas

Muzikos portalas manoMUZIKA.lt tęsia tradiciją dalintis dėmesio vertais grupių ir atlikėjų pasirodymais. Laidos „The Late Show with David Letterman“ sezono atidarymo šventėje išskirtinį tiesioginį valandos trukmės koncertą padovanojo grupė „Coldplay“.
„Coldplay“
„Coldplay“ / Grupės archyvo nuotr.

Tiesa, koncerto filmavimas nepraėjo be kuriozų. Grupė sukėlė tikrą suirutę tarp laidos organizatorių po to, kai netikėtai baigę pasirodymą grįžo į sceną dar vienam kūriniui. Prieš koncertą kolektyvas buvo perspėtas negroti jokių papildomų dainų po laidos filmavimo pabaigos, tačiau nepaisant to, kad įranga scenoje jau buvo nurinkinėjama, grupės lyderis Chrisas Martinas spontaniškai nusprendė ir toliau džiuginti susirinkusią žiūrovų minią.

Grįžęs į filmavimo aikštelę atlikti dainos „Us Against The World“ C.Martinas sukėlė paniką, mat organizatoriai puolė sujunginėti aparatūrą ir instrumentus, tempti laidus, įbruko Chrisui gitarą į ranką, tačiau užgrojus pirmuosius akordus grupė susidūrė su garso problemomis. Tęsiant neplanuotą chaotišką pasirodymą atsijungė gitaros laidas, o dar vėliau grupės vokalistas liko be veikiančio mikrofono.

Nepaisant visų nesusipratimų, Chrisas Martinas, Willas Championas, Jonny Bucklandas ir Guy Berrymanas įrodė, jog yra tikri profesionalai ir scenos vilkai, ir nežiūrint į tai, kad kolektyvas patyrė „techninių nuotykių“, pasirodymas buvo puikus.

manoMUZIKA.lt primena, kad praėjusį penktadienį muzikos festivalyje „Music Midtown“ Atlantoje  „Coldplay“ atidavė pagarbą neseniai apie išsiskyrimą pareiškusiai grupei R.E.M. Scenoje kolektyvas sugrojo klasika tapusį hitą „Everybody Hurts“.

„Viena mėgstamiausių mūsų visų laikų grupių – R.E.M. – dėl kažkokių kvailų priežasčių nutraukė veiklą, ir tai labai liūdna. Taigi, su pačia didžiausia pasaulyje pagarba… parodome, kokie jie mums yra svarbūs“, – prieš kūrinį pranešė C.Martinas.

Primename, kad penktasis studijinis „Coldplay“ albumas vadinsis „Mylo XYloto“. Muzikos parduotuves jis pasiekti turėtų spalio 24 dieną.

manoMUZIKA.lt šiandien taip pat skaitykite:

Pasirodė debiutinis „Twin Sister“ albumas ir naujos dainos vaizdo klipas.

Vakar išleistas trečiasis grupės „Band Of Horses“ gitaristo Tylerio Ramsei solinis diskas.

Pristatomas „tUnE yArDs“ naujas vaizdo klipas.

Rubrikoje manoDAINA – elektronikos dueto „Ford & Lopatin“ 1983 metų „The Manhattans“ dainos„No Disguise“ interpretacija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius