Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 24

manoMUZIKA.lt: Legendinis Leonardas Cohenas po 7 metų pertraukos išleis naują albumą

Legendinis Kanados atlikėjas Leonardas Cohenas po septynerių metų pertraukos sugrįžo į studiją ir pradėjo naujojo albumo įrašus. Tai BBC News patvirtino muzikanto sūnus Adamas Cohenas.
Legendinis Kanados atlikėjas Leonardas Cohenas
Legendinis Kanados atlikėjas Leonardas Cohenas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šiemet savo solinį albumą „Like A Man“ išleidęs Adamas, prieš kurį laiką buvo prisipažinęs, kad su tėčiu studijoje „konsultuojasi“ dėl kai kurių muzikinių skambesių. Vėliau paaiškėjo, kad kalba ėjo būtent apie naują 77 metų legendinio atlikėjo muziką.

Nors Leonardo Coheno leidybinė kompanija „Sony“, komentuodama šiuos gandus, teigė neturinti jokios informacijos apie hito „In My Secret Life“ kūrėjo naują diską, muzikanto sūnus tuomet sakė: „Manęs paprašė pasakyti savo nuomonę apie kai kuriuos įrašus. Buvau labai laimingas ne tik dėl to, kad tėtis klausė mano patarimų, bet ir dėl to, kad turėjau progos išgirsti naują muziką“.

Beje, tėvo pėdomis sekantis Adamas, suskubo paneigti visas galimas kalbas apie bendrą jo ir Leonardo Coheno projektą: „Mes nuolat „bendradarbiaujame“, tačiau tai darome „privačioje“ erdvėje. Viešoje erdvėje jam mano pagalbos tikrai nereikia“.

L.Cohenas atskleidė, jog jo naujasis įrašas „Old Ideas“ bus išleistas kitais metais, o jame atlikėjo gerbėjai ras 10 niekur neišleistų kūrinių.

Šiandien galime drąsiai pasidžiaugti, jog visos kalbos pasitvirtino. Bendraudamas su užsienio žurnalistais L.Cohenas atskleidė, jog jo naujasis įrašas „Old Ideas“ bus išleistas kitais metais, o jame atlikėjo gerbėjai ras 10 niekur neišleistų kūrinių. Paklaustas, ar po albumo pasirodymo yra planuojamas koncertinis turas, atlikėjas atsakė: „Viskas dievo valioje. Aš niekuomet iki galo nežinau, ar bus turas, ar ne“.

Muzikos portalas manoMUZIKA.lt primena, kad 77-erių L.Cohenas iki šiol yra išleidęs 11 studijinių albumų. Per savo gyvenimą muzikantas ne tik buvo nominuotas ir apdovanotas galybe įvairių apdovanojimų, bet ir parašė kelias tarptautinį pripažinimą pelniusias knygas. Albumas „Old Ideas“ pasirodytų po 7 metų tylos nuo 2004-aisiais išleisto „Dear Heather“.

Siūlome pasiklausyti Leonardo Coheno atliekamo kūrinio „Hallelujah“:

VIDEO: Leonardas Cohenas – „Hallelujah“

Portale manoMUZIKA.lt šiandien taip pat skaitykite:

Labdaringame Neil Youngo organizuotame renginyje – bendri kūriniai su „Arcade Fire“ ir Becku.

„The Stone Roses“ tapo Jungtinės Karalystės rekordininkais.

Nemokamu albumu pasidalino škotų indie roko pažibos „Frightened Rabbit“.

Išgirskite kultinių „Justice“ naują albumą.

Naujus vaizdo klipus pristatė „Brandt Bauer Frick“ ir „Breton“.

Rubrikoje „manoDAINA“ – puikūs „TOKiMONSTA“, „Keep Shelly In Athens“, „The Peach Kings“ ir „Ocheontrix Point Never“ kūriniai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius