-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bestselerio „Virpėjimas“ autorė Maggie Stiefvater nekantrauja pamatyti Lietuvą

Šį penktadienį, spalio 15 d., 17.00 val. Vilniuje (PC Panorama) vyks susitikimas su pasaulinio pripažinimo sulaukusio romano „Virpėjimas“ autore Maggie Stiefvater. Susitikimo metu jaunimo autorė papasakos, kaip atsirado milijonus gerbėjų širdžių pavergęs romanas „Virpėjimas“, pasidalins patirtimi, kaip parašyti bestselerį, ir pristatys intriguojantį „Virpėjimo“ tęsinį – „Laukimas“.
Rašytoja Maggie Stiefvater
Rašytoja Maggie Stiefvater / Organizatorių nuotr.

„Maggie Stiefvater – charizmatiška, šmaikšti ir įdomi asmenybė, todėl džiugu, kad į poros savaičių turą po Europą greta Didžiosios Britanijos, Airijos ir Vokietijos autorė įtraukė ir Lietuvą. Tai iš tiesų yra reta ir išskirtinė galimybė Lietuvos skaitytojams. Tikėtina, jog sparčiai populiarėjančią autorę ateityje pasikviesti bus gerokai sunkiau“, – sakė leidyklos „Alma littera“ direktorė Danguolė Viliūnienė.

Maggie Stiefvater visame pasaulyje išgarsinusio romano „Virpėjimas“ teisės jau parduotos fantastinių veiksmo filmų trilogijos „Žiedų valdovas“ prodiuseriams, o pati knyga išversta į daugiau nei 30 kalbų.


Susitikimą su rašytoja ves žinomas laidų vedėjas Ignas Krupavičius. Renginio metu bus galima išvysti akustinį grupės „Amberlife“ pasirodymą. O taip pat išskirtinę „Saulėlydžio“ sagos filmų peržiūrą: 15.30 val. filmas „Jaunatis“ ir 19.00 val. filmas „Užtemimas“. Negalintys atvykti į renginį, knygos pristatymo tiesioginę transliaciją galės stebėti internete adresu www.naktiespasaulis.lt.

Maggie Stiefvater, netrukus švęsianti 29 gimtadienį, save apibūdina kaip „godžią skaitytoją, spalvoto pieštuko laimėtoją ir kelių muzikos instrumentų valdytoją“. Ne be reikalo autorės kūryba yra vadinama „melodinga, stebuklinga, spinduliuojančia romantika... puikiai tinkančią aštriems protams ir poetiškoms širdims“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius