Būsimiesiems jaunavedžiams – netikros vestuvės!

Vilniuje, viešbutyje „Reval Hotel Lietuva“, kovo 14–15 dienomis gros vestuvių muzikantai, prisistatys vestuvių planuotojai, bus parodytos naujausios vestuvinių drabužių kolekcijos, paragauti vilios vestuviniai tortai, jaunavedžių kelionei siūlysis nuo „Volgos“ iki karietos – šias ir daugelį kitų vestuvinių prekių bei paslaugų pristatys pirmoji Lietuvos vestuvių paroda „Mūsų vestuvės!“.
Jaunavedžiai
Jaunavedžiai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Pradėjus vystyti parodos idėją paaiškėjo, kad didžiulis būrys prekių ir paslaugų tiekėjų nori ir turi ką parodyti – mes nelabai žinome, kokia pasiūla jaunavedžiams egzistuoja Lietuvoje“, – apie parodos reikalingumą kalbėjo UAB „Idėjų spaustuvė“ direktorė Živilė Šimkienė ir pridūrė, kad apie tokios informacijos trūkumą yra ne kartą girdėjusi iš klientų.

Iš pradžių organizatoriai planavo surengti parodą, kurioje dalyvautų apie 25 dalyviai. Tačiau šį sprendimą greitai teko pakeisti – kol kas parodoje yra užsiregistravę beveik 100 dalyvių. Jie visiems smalsuoliams ir besiruošiantiems vestuvėms jauniesiems pristatys vestuvinių drabužių kolekcijas, vestuvinius žiedus ir kitus papuošalus, siūlys fotografavimo ir filmavimo paslaugas, originalius automobilius, įvairią vestuvinę atributiką, reklamuosis muzikantai, floristai, vestuvių organizatoriai, vaišių tiekėjai, grožio meistrai.

„Tai nuostabi galimybė po vienu stogu pamatyti įvairių vestuvinių paslaugų ir prekių tiekėjus,  akis į akį pabendrauti, išbandyti jų siūlomus produktus", – parodą gyrė jos koordinatorė Nadia Dolgich ir pabrėžė, kad būsimas renginys – ne tik paroda, bet ir šventė, kai lankytojai galės ne tik žiūrėti, bet ir matuotis, ragauti.

Mes norėtume pasiekti nacionalinį rekordą, suorganizuodami masinį bučinį, kur pasibučiuoti labai kviečiame visus įsimylėjėlius. Juk bučinys – tai meilės išraiška.Parodoje „Mūsų vestuvės!“ dalyvaus vestuvių srities verslo atstovai iš 12-os Lietuvos miestų ir svečiai iš Londono.

Ir šeštadienį, ir sekmadienį bus surengta būsimosioms nuotakoms skirta paskaita, kurią skaitys specialiai iš Paryžiaus atvyksianti garsių vestuvinių suknelių namų atstovė. Skambės muzikiniai pasirodymai – nuo klasikinių vestuvių melodijų iki neįprastų perkusinių ritmų. Organizatoriai žada, kad vyks akcijos, lošimai, bus teikiamos dovanos.

Anot organizatorių, parodos lankytojai sužinos, kad Lietuvoje į vestuvių puotą galima nuskristi sraigtasparniu, svečius pradžiuginti žiedlapių lietumi, papuošti stalą įspūdingomis vaisių ir daržovių skulptūromis, per bernavakarį ar mergvakarį šėlti pripučiamame ringe, rinktis paslaugas naudojantis naujovišku būdu – iš DVD filmo.

Tie, kurie vestuvių idėja susigundys tik atėję į parodą, galės čia ir pasipiršti. Specialiai šiai ceremonijai bus paruošta vieta. Bus nurodyta, kur reikia atsiklaupti prašant mylimosios rankos.

Baigiantis parodai, šeštadienio (kovo 14-osios) vakarą (17.30 val.) auke bus surengta vestuvių puota su ant laužo kepamomis vaišėmis, muzikantais, fakyrų pasirodymais, konfeti lietumi ir... masiniu bučiniu.

„Mes norėtume pasiekti nacionalinį rekordą, suorganizuodami masinį bučinį, kur pasibučiuoti labai kviečiame visus įsimylėjėlius. Juk bučinys – tai meilės išraiška“, – sakė N.Dolgich.

Parodos koordinatorius – tiekimo grupė „Su.Mi‘m“, o generalinis rėmėjas – vestuviniais žiedais prekiaujanti įmonė „Artogeia Bryoni“. Organizatoriai tikisi sulaukti – 8 tūkstančių lankytojų iš Lietuvos, Latvijos ir Baltarusijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius