-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiausioje Lietuvos diskotekoje „užsuktas bytas“ rytoj keliasi į Šiaulius

Praėjusį penktadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje ir jos prieigoje tūkstančius kartų skambėjo viena frazė – „G&G Sindikatas susprogdino sceną!”. Taip apie pasiutusias linksmybes keturių valandų trukmės gyvo garso koncerte „Labas Diskoteka“ su ryškiausiomis Lietuvos muzikos pasaulio žvaigždėmis iki šiol kalba jame šėlusi tūkstantinė minia.
„Labas Diskoteka“ Vilniuje
„Labas Diskoteka“ Vilniuje / Organizatorių nuotr.

Vilniuje sausakimšą areną didžiuliu šokių klubu pavertusi žvaigždžių komanda jau šį ketvirtadienį ant kojų kels Šiaulius.

Antrasis turo „Labas Diskoteka“ koncertas su „G&G Sindikatu”, „InCulto“, „Skamp“, „Happyendless“ ir Marijonu Mikutavičiumi Šiaulių arenoje įvyks jau rytoj, spalio 14 dieną.

“Tai, kas penktadienį darėsi Vilniuje, buvo visiškai nerealu. Tai ne šiaip koncertas, tai ribų tarp scenos ir žiūrovų nepaliekantis, iki kaklo įtraukiantis tūsas! Tai, kad tokia masė žiūrovų atmintinai taria kiekvieną dainos žodį ir šoka penkis kartus energingiau už mus pačius, daugiau negu veža“, – įspūdžiais dalijosi „G&G Sindikato” „galva“ Gabrielius Liaudanskas-Svaras. Koncerto metu „G&G” „chebra“ spėjo susukti išskirtinį vaizdo kvietimą, kuriame Kastetas grasinasi „duoti džiazo“, o Pushaz tikisi, jog Šiauliai ir Kaunas parodys, ką gali.

„Pirmoji „Labas Diskoteka“ pranoko ne tik publikos, bet ir mūsų šou komandos lūkesčius – internetas lūžta nuo filmuotų žiūrovų įspūdžių. Penktadienį Vilniuje tik ir tegirdėjome, kad „G&G” „susprogdino“ sceną, Marijono pasirodymas grąžino gitaras į šokių aikštelę, o su „InCulto“ šoko net ir arenos sienos. Šiuo metu mūsų žvaigždžių komanda gyvena geriausiais penktadienio įspūdžiais ir miklina šokių judesius turo kelionei į Šiaulius“, – pasakojo „Labas“ pardavimų vadovas Laurynas Miškinis.

Kartu su ryškiausių Lietuvos atlikėjų programa į Šiaulius keliaus ir „Labas Diskotekose“ pirmą kartą šalyje pristatyta, daugiau negu 3 tonas sverianti SMD LED technologijos ekrano konstrukcija. „Šis ekranas yra konstruojamas iš daugiakampių platformų ir scenoje atrodo tarsi daugiamatis korys. Tokią pačią aplinką, kokia buvo sukurta Vilniaus „Siemens“ arenoje, atkursime kiekviename iš turo koncertų. Vilniečiai tai jau matė – scena virsta milžiniškų garso kolonėlių apsupta pulsuojančia šokių aikštele, esančia vos laipteliu aukščiau šėlstančios publikos“, – pasakojo L.Miškinis.

Ryškiausių ir linksmiausių Lietuvos atlikėjų turo „Labas Diskoteka“ koncertai vyks spalio 14 ir 23 dienomis Šiaulių arenoje ir Kauno sporto halėje. Kaip ir šią vasarą pas „Sel“, „Labas“ klientai, pasipildę savo išankstinio mokėjimo kortelę, koncertuose galės apsilankyti nemokamai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius