-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Festivalio „Velnio akmuo“ pre-party renginyje – Dzeuso palikuonys „Rotting Christ“ (video)

Viena žymiausių black metalo grupių Europos scenoje, graikai „Rotting Christ“, pristatyti savo paskutinio albumo „Aealo“ atvyks ir į Lietuvą. „Rotting Christ“ pasirodys liepos 4 d. Vilniuje, klube „New York“.
„Rotting Christ“
„Rotting Christ“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 „Devilstone“

Išplatintame pranešime spaudai teiigiama, kad tuo pačiu tai bus įžanginis muzikos festivalio „Velnio akmuo“ renginys, pavadintas „VA 2010 pre–Party“. „Pats festivalis vyks liepos 16–18 dienomis Anykščiuose, o iki jo likus beveik dviems savaitėms, nusiteikti padės specialus „Rotting Christ“ ir kitų atlikėjų koncertas“, – teigia festivalio organizatorius Vaidas Voronavičius.

„Rotting Christ“, nuo 1987 m. gyvuojantis kolektyvas, yra vieni žinomiausių black metalo žanro atlikėjų pasaulyje ir, žinoma, savame Balkanų regione. Muzikinius ieškojimus pradėję grindcore stiliumi, graikai laikui bėgant pasuko black metalo linkme, taip pat nevengdami gotikinio ir folklorinio skambesio. Nekito tik okultizmo, graikų mitologijos, mistikos ir panašios temos. O idėja, paremta įsitikinimu, jog visos religijos yra „supuvusios“, yra tapusi kone grupės vizitine kortele.

Grupę nuolat lydi komentarai ir priekaištai jau vien dėl jos pavadinimo, tačiau keturi „Rotting Christ“ nariai, iš jų du broliai, bet kokiai kritikai turi savų argumentų. Vis dėlto, kolektyvo istorijoje yra buvę atvejų, kuomet jų pasirodymą atšaukdavo, uždrausdavo, o krikščioniškasis pasaulis mažų mažiausiai atsiliepdavo neigiamai. Tačiau būta ir tokių situacijų, kada išties kūrybingos grupės koncertų ištroškusi liaudis Meksikoje vykstant žemės drebėjimams progų juos išvysti nepraleido.

Liepos 4 d. bus proga juos išgirsti ir Lietuvoje. „VA 2010 pre-party“ metu „Rotting Christ“ pristatys savo jubiliejinį, dešimtąjį albumą „Aealo“, kartu nuteikdami publiką artėjančiam muzikos festivaliui „Velnio akmuo“. Turintiems bilietus į festivalį, įėjimas į „pre-party“ koncertą kainuos pigiau. Tik šiame renginyje bus galima iš anksto įsigyti festivalio atributikos ir specialų festivalio laikraštį „Belzebub“. Kitos „Rotting Christ“ apšildysiančios grupės bus paskelbtos vėliau. 
 

VIDEO: ROTTING CHRIST:"Keravnos Kyvernitos"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius