Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Galiūnas Žydrūnas Savickas pakėlė daugiau kaip 400 kilogramų knygų

Praėjusį ketvirtadienį, lapkričio 11 dieną, prekybos centre „Panorama“ vykusioje knygynų tinklo „Pegasas“ ir improvizacijų teatro „Kitas kampas“ organizuotoje knygų palaikymo akcijoje galiūnas Žydrūnas Savickas pakėlė daugiau kaip 400 kilogramų knygų. Tokiu būdu stipriausiu pasaulio žmogumi tituluojamas galiūnas prisidėjo prie knygų palaikymo akcijos, skirtos skatinti žmones daugiau skaityti.
Žydrūnas Savickas
Žydrūnas Savickas / Organizatorių nuotr.

„Džiaugiamės, kad knygų palaikymo akcija sulaukė tokio didelio susidomėjimo.  Į renginį susirinkę žiūrovai smalsiai stebėjo „Kito kampo“ komandos trumpus teatralizuotus ir improvizuotus vaidinimus, o pasirodęs galiūnas Ž.Savickas pakeldamas daugiau kaip 1 000 knygų privertė visus pakilti nuo kėdžių. Knygų palaikymo akcija šiuo renginiu nesibaigė – mes ir toliau skatinsime žmones aktyviau skaityti“, – sakė knygynų tinklo rinkodaros vadovė Lina Kovonalovė. 

Knygų palaikymo akcija skirta skaitymui skatinti. Šia akcija tikimasi įkvėpti žmones daugiau skaityti ir pažinti pasaulį per knygas. Visos renginio metu Ž.Savicko pakeltos knygos, daugiau kaip 1 000 egzempliorių,  buvo padovanotos Almos Adamkienės labdaros ir paramos fondui. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius