Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į festivalį „Tamsta“ muzika“ sugrįžta draugai

„Paukščiai grįžta į savus lizdus, tu sugrįši – aš tikiu, taip bus“, kažkada tik draugams savomis jėgomis „Pieno lazerių“ išleistame albume netvirtu balsu raitė Andrius Šarapovas. Šią tiesą tvirtu balsu kartoja jau antrus metus Varėnos Dainų slėnyje vyksiantis festivalis „Tamsta“ muzika“, kukliai primindamas ir kitą akivaizdų dalyką, kad geri dalykai dažnai vyksta visai šalia.
Praėjusio festivalio akimirka
Praėjusio festivalio akimirka / Organizatorių nuotr.

Festivalyje pasirodys tie žmonės, kurie per pastaruosius metus lipo į muzikos klubo „Tamsta“ sceną ir liko klubo širdyje – lankytojų pasakojimuose, mintyse, fotogalerijose, ant „Facebook“ sienos...Dėl seniai žinomos ir viešos klubo meilės Lietuvos talentams, festivalis jau beveik būtų tapęs grynai lietuvišku, bet juk vieni pirmųjų, kuriuos prisimeni, išgirdęs „Tamsta“ – švedų ketveriukė „Little Dragon“. Sako, jie net išsitraukę savo ES pasus šaukė, kad yra tokie patys lietuviai kaip mes, tik tam, kad vėl galėtų atvykti į „Tamstos“ draugų festivalį.

Visi lietuviai – puikiai pažįstami. Įkvepiam, ir: „G&G Sindikatas“, „InCulto“, „Antis“, „Brassbastardz“, Leon Somov & Jazzu, „Bix“, „Empti“, SSG su Algiu Greitai, „Saulės kliošas“, „Bitės“, „Poliarizuoti stiklai“, „Gin'Gas“, „Liūdni slibinai“, „Freaks on Floor“, „Jing'a'ling“, „Rezervuota“, Dj Mamania, gospelo choras „Sounds in G“, Rasa basom, „Avenue Acoustic“, „In Search“, Dee&Kamy, Dj Vaiper, Empty Thoughts, Smėlis (Varėna), Messiah goes Mad Orchestra, „Repo seniai“, QU5, Insomnia Vera, Stiffer. Iškvepiam.

Žinoma, kaip ir dera padoriam festivaliui, muziką sups kitos pramogos ir užsiėmimai – kinas, knygynas su kava, sportiniai reikalai nuo stalo futbolo iki stalo teniso, galvosūkiai, žaidimai, laipiojimas sienomis (čia tas sportinis-pramoginis, o ne biure karštą dieną), menininkų būreliai, studijos ir turgeliai, ekologiškieji sūrininkai su savo maisteliais ir net pirtis.

Ir dar vienas priminimas apie festivalio draugus: Vyk traukiniu! „Tamsta“ muzika 2010“ – už ekologiją ir draugystę su „Lietuvos geležinkeliais“. Visi festivalio lankytojai kviečiami į Dzūkiją vykti traukiniu – mėgautis nuotaikinga kelione su draugais, o kartu ir sutaupyti, nes šių metų šūkis – „su festivalio bilietu važiuok už pusę kainos“. Parodžius kasoje festivalio bilietą, kiekvienas festivalininkas gaus 50 proc. nuolaidą kelionei.

Renginys Varėnos Dainų slėnio saloje vyks liepos 30–31 dienomis, bilietus platina „Tiketa“. Bilietų kaina: dviem dienoms 70 Lt, vienai dienai 40 Lt. Daugiau informacijos čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius