Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įžanginė „Midnight Picnic“ iškyla – Vilniaus centre

Kol Vingio parko estrada dar tik ruošiasi atlaikyti kitą penktadienį, rugsėjo 16-ąją užklupsiantį trijų erdvių miesto festivalį ir keliolika stiprių atlikėjų iš užsienio bei Lietuvos, šio organizatoriai neturi kada ilsėtis. Teigiamos orų prognozės proga sekmadienį, rugsėjo 11-ąją muzikinės iškylos repeticiją jungtinė „Midnight Picnic“ komanda surengs sostinės centre, greta Vilniaus gatvėje veikiančios kavinės „Coffee Inn“.
Vaiper ir Andrewla
Vaiper ir Andrewla / Organizatorių nuotr.

Nuo 15 val. su kavos puodeliais rankose draugų, pažįstamų, kolegų atlikėjų ir kitų įvairaus plauko dažniausiai tamsoje sutinkamų veikėjų lauks ne tik idėjiniai „Midnight Picnic“ vadai, bet ir jų suburti atlikėjai. Saulei pritaikytus pasirodymus žada Dee & Kamy bei Messiah, „Mondayjazz“ komanda, Manfredas, Zhill ir kt.

Jei nepradės snigti, muzikos garsai Vilniaus gatvėje turėtų sklisti iki 18 val. Vadinasi, paros metas patogus ne tik melomanams, bet ir jaunesniems jų šeimų nariams ar net augintiniams – juk sekmadienis.

Beje, „Midnight Picnic“ iškyla ant asfalto taps neprasta išeitimi tingintiems ieškoti „Tiketos“ kasų. Kadangi bilietai į miesto festivalį žada brangti jau pirmadienį, greta „Coffee Inn“ įtaisysiantys organizatoriai žada turėti ribotą kiekį pigesniųjų.

Daugiau informacijos rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius