-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kiwi“ klubo 1–rių metų gimtadienis su „Tabami No DJ‘s“ , Donatu Montvydu ir Christian Smith

Kas tau yra tikras klubas? Tikriausiai kiekvienas iš mūsų į šį klausimą atsakytumėme skirtingai... Vieniems – tai vieta, kurioje šokių aikštelėje gali pamesti širdį ir protą, kitiems – tai savas kampas, kurį gali vadinti antraisiais namais, nes ten tave supa tau artimos sielos. Tačiau niekas nepaneigs, kad tikrame klube visada turi būti gera nuotaika, šokiai iki paryčių pagal mėgstamą muziką, o prie pulto arba scenoje turi stovėti tikri publikos valdytojai, kurių pasirodymų hipnozė būtų stipresnė už stipriausio pesimisto valią. Rugsėjo 11 dieną savo 1 – rių metų gimtadienį švęs visus šiuos standartus atitinkantis, tikras Klaipėdos naktinis klubas – „Kiwi“.
Christian Smith
Christian Smith

Daugiau nei 1000 kv. m. erdvės šokiams iki sąmonės netekimo, 3 šokių salės kiekvieno melomano skoniui, 50 rūšių įvairių gėrimų, tarp kurių savo mėgstamą atranda net išrankiausias klientas. Visa tai – didžiausias Lietuvoje, ir ko gero vienintelis tikras (tikrąja to žodžio prasme) uostamiesčio klubas – „Kiwi“,  kuris jau metus  džiugina klubinėtojus aukščiausios klasės šokių muzikos ritmais ir kviečia į pirmojo gimtadienio fiesta. Įspūdingos dekoracijos, didelis gimtadienio tortas visiems,  prie pulto savo sveikinimus dalinanti šokių muzikos žvaigždė iš Brazilijos, „Tronic“ įrašų kompanijos bosas, šiais metais stipriai sužibėjęs po „Bedrock“ ženklu – Christian Smith ir „Tabami No DJ‘s“ bei Donato Montvydo  pasirodymas Klaipėdoje tik rugsėjo 11 dieną, tik „Kiwi“ klube.

Nors pirmieji gyvenimo metai klubui dažniausiai būna tik žvalgybos prieš didžiuosius projektus, tačiau iš vaikiško čiulptuko amžiaus dar neišaugusį klubą  per vienerius metus jau aplankė ir savo pasirodymus surengė tokios užsienio šalių šokių muzikos žvaigždės kaip „Phonique“, Alan Fitzpatrick, James Talk, D. Ramirez, „Echomen“, „Guy J“, Kate Lawler, „Mistress De Funk“, „King Roc“.  Taip pat šokių aikštelę valdė geriausios  Lietuvos didžėjų komandos „Metalo on Metal“, „Deep Frequency“, „Deep Inc“, „BeFree“, „Happyendless DJ‘s“, „The Flaxen Beats“, „The Sneekers“,  o gyvais koncertais klubo lankytojus džiugino „Inculto“ , „Amberlife“, „Saulės kliošas“,  Bix, „Empti“, „Arrogantics“,  Linas Adomaitis  ir gimtadienio fiestos svečias Donatas Montvydas, kartu su „Tabami  goes  Michael Jackson“ projektu.

Pagrindinis klubo sveikintojas Christian Smith  –  tai elektroninės muzikos žvaigždė, kurios įtaką šokių muzikos pasauliui jaučiama jau daugiau nei dešimtmetį. Gimęs Švedijoje, tačiau dalį aštunto dešimtmečio praleidęs Vokietijoje (Šiuo metu gyvenantis Brazilijoje), didžėjus  bei prodiuseris šokdino publiką tokiuose elektroninės muzikos festivaliuose, kaip „Dancevalley“ (Olandija), „ Monegros“ (Ispanija), „I Love Techno“ (Belgija), bendradarbiavo su muzikos leidybos veteranėmis „Bedrock“ , „Drumcode“,  „100% Pure” ir šiuo metu vadovauja savo įkurtai leidybinei kompanijai „Tronic“. Funky house ir Soulful techno ritmais Christian Smith kasmet dalinasi su Azijos, Šiaurės ir Pietų Amerikos bei Europos publika. Rugsėjo 11 dieną C. Smith savo muzika išskirtinai palepins ir uostamiesčio publiką.

Kitas gimtadienio šventės dalyvis TV projektų „Lietuvos dainų dešimtukas” bei „Iššūkis žvaigždėms” nugalėtojas Lietuvos publikai gerai pažįstamas Donatas Montvydas. 2008 metais Donatas skynė laurus tarptautiniuose dainų konkursuose. Baltarusijoje vykusiame festivalio „Slavianskij bazar“ konkurse, tarp 22 valstybių, Donatas iškovojo pagrindinį  „Grand Prix“ prizą. Donatas Montvydas  šiuo metu yra įvairių muzikos projektų narys, tačiau sėkmingai vysto ir solinę karjerą. Greitu metu turėtų pasirodyti ir pirmasis autorinis šio atlikėjo muzikos albumas. „Kiwi“ vienerių metų gimtadienio šventėjė D. Montvydas publikai paruošė ypatingą  muzikinę dovaną, kurią susirinkusiems įteiks su

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius