Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Koncerte – „Stipriai kitaip“ su pastiprinimu (video)

Penktadienį, gegužės 15 d., 19 val. Dainuojamosios poezijos svetainėje Vilniaus mokytojų namų Didžiojoje salėje koncertuos grupė „Stipriai kitaip“ su svečiais iš „Suicide DHs“.
Suicide DJs is kairės - Ž.Kazlauskaitė, V.Bareikis ir A.Storpirštis
Suicide DJs is kairės - Ž.Kazlauskaitė, V.Bareikis ir A.Storpirštis / LNK nuotr.

Pirmą kartą Vilniuje išskirtinis „Stipriai kitaip“ narių V. Bareikio, A. Storpirčio ir P. Dapšausko akustinių dainų programos koncertas su kviestiniais svečiais iš „Suicide DJs“: Živile Kazlauskaite, Mindaugu Balčiūnu bei Tomu Dabašinsku.

Minimalistinė sudėtis – pianinas, trombonas bei du vokalai, papildyti sodriais kontraboso ir mušamųjų garsais. Programoje kuriama jauki ir artima atmosfera, kad žmonės būdami „Stipriai kitaip“ koncerte tarsi patys dalyvauja įvykių eigoje.

Kaip ir „Suicide DJs“ pasirodymuose, akustinėje programoje neapsieinama be teatrinių elementų ir muzika virsta teatru, o teatras muzika. Susibūrę daugiau nei prieš metus laiko V.Bareikis, A.Storpirštis ir P.Dapšauskas jau tapo labai laukiami ne tik dainuojamosios poezijos gerbėjų, tačiau ir kur kas platesnės publikos.

Savo koncertuose įpindami šmaikštų, kartais ironišką bendravimą su publika, nepakartojamus dainų tekstus, akrobatinius triukus bei muziką – atlikėjai koncertą paverčia nepakartojamu renginiu, kuriame abejingų nelieka. O šį kartą laukia staigmenų nestokojantis nuotaikingas jungtinis grupių pasirodymas.

Koncerto metu taip pat pasirodys merginų trio „Trys mūzos”.

VIDEO: Stipriai Kitaip - mano meile

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius