Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manfredas On-Air“ pristato maištą šokių aikštelėje

Triukšmingai paminėjęs Jūros šventę, uostamiesčio klubas „Kiwi“ toliau tęsia vasaros sezoną „Kiwi Vasara“. Rugpjūčio 7 d. „Kiwi‘ klubą aplankys vienas iš žinomiausių Lietuvoje šokių aikštelių valdytojų, Zip FM balsas, „Metal on Metal (Nesakyk mamai)“ kompanijos narys – Manfredas. „MANFREDAS ON–AIR“ vakarėlis – tai rock , house bei disco stilių kokteilis , kurį šeštadienį klube plaks charizmatiškasis šokių aikštelių maištininkas.
Manfredas
Manfredas / Kiwi klubas

Radijo laidų vedėjas, trankios šokių muzikos ir roko muzikos himnų specialistas Manfredas, kažkada mėgstamame ir jau neegzistuojančiame „Stereo 45“ klube susitiko su New /dark/no wave maniaku Kim Wild bei  dėl keistų gitaros garsų išprotėjusiu vyruku Miss America.  Po kelių valandų diskusijų vaikinai nusprendė sudėti savo plokštelių kolekcija į vieną ir pradėti  groti kartu. To rezultatas 2004 m. pasirodęs ir didelio populiarumo sulaukęs projektas “ Nesakyk mamai!  DJ’s”.  Po metų bendro grojimo,  Ore.lt  portalo lankytojų pageidavimu, „Nesakyk mamai“ buvo išrinkti  geriausiais metų didžėjais.  O 2006 m.  pasirodęs autorinis kompanijos darbas  „No front Teeth“  gyliai įstrigo ne vieno klubinėtojo pasąmonėje.

2007 m. Manfredas tapo 3 – jo „SobieskiUogos“ rinkinio autoriumi.  Humoro nestokojantis didžėjus  po šio darbo pasiskelbė trečiu pagal reitingą didžėjumi Lietuvoje, pirmas dvi vietas „atiduodamas“  Ignui i.v. ir „RyRalio“ komandai (Pirmųjų dviejų rinkinių autoriams). 
Dažnas „Metalo on Metal (Nesakyk mamai)“  vaikinų pasirodymas baigdavosi tik su apsaugos įsikišimu, nes kompanija savo pasirodymo metu scenoje išdarinėdavo dalykus, apie kuriuos sužinojusios jų mamos, tikriausiai pergyventų širdies priepuolį. 
Nors rugpjūčio 7 d. Manfredas „KIWI“ klube pasirodymą surengs  be dviejų ištikimų „Metal  on Metal“ kompanijos bendražygių, tačiau galima teigti, kad muzikos maišto šokių aikštelėje išvengti nepavyks.  
 
„MANFREDAS ON – AIR“ ne vienintelis netradicinis šios savaitės renginys. Penktadienio vakarą klubas grįžta keliais dešimtmečiais atgal ir lankytojams siūlo prisiminti 8 ir 9 dešimtmečius vakarėlyje „80‘s/90‘s HITŲ NAKTIS“.  Geriausi to meto kūriniai šokių muzikos ritmu, gaivūs kokteiliai ir to meto atmosfera – tai tik dalis vakaro nuotaikos, kurią žadą sugrąžinti klubo komanda. Kitą dalį vakaro ritmo klubas kviečia sukurti lankytojus ir nepatingėti pasidabinti blizgančiai rūbais bei akiniais. Drąsiausių stiliaus laužytojų klube laukia staigmenos.
 
Taip pat prie pulto stos Uncle Roll, o specialią deep house programą pristatys DruGys.
Rugpjūčio mėnesį klubas KIWI pateikia dar vieną naujieną savo lankytojams. Nuo šiol klubas veiks trečiadieniais bei  sekmadieniais.  Trečiadienis –  Tai vakaras skirtas tiems, kuriems nesvetima roko muzika.  Jaunų Klaipėdos roko grupių pasirodymai ir įvairūs muzikiniai projektai visiems, kam nesvetimas gitarų gaudesys ir galvas verčiantis kratyti ritmas. Sekmadieniais klubas atiduos duoklę r‘n‘b  muzikos gerbėjams. Geriausi visų laikų ritmenbliuzo hitai grojami Coffee B ir Tea Drop didžėjų komandos sekmadienį  suteiks galimybę  susirinkusiems pajusti  Harlemo dvasią. 

Prasidėjus paskutiniam vasaros mėnesiui  klubas „Kiwi“ pradeda pasiruošimą atsisveikinimui su šiltuoju sezonu. Rugpjūčio 21 d. klubas kviečia visus pakartoti maudynes po stogu „KIWI PUTŲ ŠOU“, o rugpjūčio 28 d. „KIWI VASAROS UŽDARYME“ melomanų laukia šokių muzikos žvaigždės iš Vokietijos pasirodymas, bei  Eduardo Gimenez šokių pamokos ir projekto  „LATINO POWER“  šou.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius