Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažuosius į prekybos centrus per Velykas viliojo koncertai ir šokoladas

Velykinį savaitgalį Vilniaus prekybos centrai rungėsi, kurie sudomins daugiau vaikučių ir jų tėvelių siūlomomis šventinėmis atrakcijomis. Savaitgalį buvo siūloma pasiklausyti nemokamų koncertų, dalyvauti žaidimuose, loterijose, įsigyti triušiuką ir paragauti šokolado.
Vilniečiai dalyvavo šventiniame renginyje
Vaikai noriai ragavo didžiojo Velykų kiaušinio šokolado / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Vilniečiai dalyvavo šventiniame renginyje
Triušiai laukia savo šeimininkų

Prekybos centras „Panorama“ nuo kovo 31 dienos iki balandžio 5 dienos eksponavo didžiausią velykinį kiaušinį iš šokolado, kurį sudarė 2000 pieniško šokolado plytelių. Daugiau nei pusė šio 4 metrų aukščio ir 2,5 metrų skersmens kiaušinio antrąją Velykų dieną buvo išdalyta prekybos centro lankytojams. Aktyviausiai dėl šokolado plytelės kovojo mažieji, aplink kiaušinį sudarę nemažą spūstį. Vieni vaikai iš tos spūsties grįždavo laimingi, šokoladuotais pirštais, o dalis, apstumdyti ir neiškentę ilgai laukti – su ašaromis.   

Ne ką mažesnio vaikų susidomėjimo sulaukė ir du triušiukų kiemeliai, kuriuose lakstė 50 triušių. Norintys namuose turėti šį pūkuotą padarėlį buvo raginami dalyvauti loterijoje.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Vilniečiai dalyvavo šventiniame renginyje
Grumtynės dėl šokolado

Prekybos centro lankytojus savo dainomis linksmino vaikų kolektyvas „Džimba“ ir dainininkės Rūta Lukoševičiūtė, Eva ir Taja. Iš visų dainininkių bučinių reikalavo ir vaikus linksmino šventiško renginio vedėjas Zuikis Puikis Raketa. Zuikis dainininkę R.Lukoševičiūtę paragino taip pat dalyvauti loterijoje ir pabandyti savo sausio mėnesį gimusiai dukrytei laimėti triušį. Tačiau Rūta atsisakė, nes manė, jog namuose ilgaausiui nebūtų vietos – ten jau karaliauja jos kalaitė Leira.

Vėliau vaikai ir jų tėveliai dalyvavo žaidime, kurio metu ieškojo prekybos centro parduotuvėse paslėptų velykinių kiaušinių, už kuriuos vėliau gavo dovanėlių. Renginio pabaigoje mažieji specialiu loveliu rideno iš namų atsineštus margučius. Keli sumanesni vaikai žaidė mediniais kiaušiniais ir nesirūpino, kad margutis gali sudužti.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Vilniečiai dalyvavo šventiniame renginyje
Vaikai kiaušinių ieškojo pagal specialius žemėlapius
Ridenti kiaušinius kvietė ir Vilniaus „Akropolis“, surengęs taikliausio ir ilgiausio kiaušinių ridenimo konkursus. Šiame prekybos centre taip pat buvo siūloma papuošti stebuklingą Velykų medį, sukurti velykinę puokštę, aplankyti iš veidrodžių sukurtą triušo olą ir pabendrauti su Triušiu Margiu.

Prekybos centras „Ozas“ per penkias dienas siūlė pasiklausyti nemokamų Mamos Rock'n'Roll ir „Tele bim-bam“ kolektyvo koncertų, dalyvauti dekupažo, origamio pamokėlėse, stebėti cirko artistų pasirodymus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius