-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Mokytojų namų kiemelyje – neįprastas Domanto Razausko ir grupės koncertas

Rugsėjo 4 d. 19 val. Vilniaus mokytojų namų kiemelyje (jeigu lis ar bus šalta – Mokytojų namų Didžiojoje salėje) vienas žymiausių jaunosios kartos atlikėjų Domantas Razauskas rengia savo ir grupės didįjį koncertą.
Domantas Razauskas
Domantas Razauskas. / Organizatorių nuotr.

Tai bus neįprastas koncertas, bet tikras šėlsmas. Čia skambės tik ką sukurti Sauliaus Petreikio kūriniai, žymintys naują, kitokio folkloro gimimą Lietuvos muzikos padangėje. Taip pat muzikantams talkins be proto talentingas Sauliaus brolis Donatas Petreikis, grojantis gitara ir saksofonu. Ir, žinoma, vienas talentingiausių jaunosios kartos Lietuvos smuikininkų Simas Butavičius, kuris, deja, palieka Lietuvą ir iškeliauja laimės paieškoti kitur. Kaip ir dar vienas grupės narys – garso specialistas Rokas Jasiūnas. Čia taip pat bus ir akordeonistas bei klavišininkas Audrius Pazniokas.

Koncerte skambės visiškai naujos ir seniai primirštos D.Razausko dainas. Organizatoriai įsitikinę, kad šis koncertas gerokai praskies rudens darganas. Tokia sudėtimi D.Razauskas gros paskutinį kartą.

Bilietų kaina 30 Lt. Moksleiviams, studentams, pensininkams – 20 Lt. Bilietai parduodam 2 val. iki koncerto Vilniaus mokytojų namuose.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius